ЮНІОРИ «РУХУ» ВДОМА ПОСТУПИЛИСЯ «ПОЛІССЮ»

 

Долю поєдинку у другому таймі вирішив прикрий автогол Хмельовського. 

У першому офіційному матчі у 2024 році юніори «Руху» під керівництвом Юрія Бакалова на своєму полі приймали однолітків з житомирського «Полісся». 

Гості активніше розпочали поєдинок, але перший небезпечний момент створили саме «жовто-чорні»: Музичук ледь не скористався повільними діями голкіпера «Полісся» та намагався накрити його виніс й м’яч ледь не залетів у сітку воріт. Та згодом у гру довелося вступати Маркіяну Бакусу, який здійснив кілька хороших сейвів. «Рухівці» ж мали свою нагоду відзначитись наприкінці першої половини гри, втім Столярчук зі штрафного не влучив у ворота.

В другому таймі Юрій Бакалов освіжив гру замінами й «жовто-чорні» почали атакувати гостріше. Так, дальньому удару Холода з лівої не вистачило точності. Тоді як Баршак головою замикав подачу з кутового й пробив вище воріт. А на 69-ій хвилині у штрафному майданчику львів’ян стався нещасний випадок: після атаки «Полісся» захисники виносили м’яч та влучили у Хмельовського і м’яч від Дениса опинився у сітці. «Рухівці» намагались відігратись, зокрема мали кілька хороших нагод після стандартів, але так і не змогли розпечатати ворота житомирян. 

У підсумку, прикра поразка юніорів «Руху» з рахунком 0:1. В наступному турі «жовто-чорні» на виїзді зіграють із «Колосом» U-19. Цей матч відбудеться у п’ятницю, 1 березня, а стартовий свисток пролунає о 12:00.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд. 18 тур. «Рух» U-19 (Львів) – «Полісся» U-19 (Житомир) 0:1 (0:0)

23 лютого 2024 року. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Хмельовський, 69 (автогол)

Попередження: Кітела, 26, Столярчук, 34, Король, 36

«Рух» U-19: Бакус, Кітела, Холод, Баршак, Михальчук (Поповський, 81), Хмельовський (Лебідь, 81), Король (Бойко, 46), Столярчук, Квас (Добрянський, 86), Денисов, Музичук (Шайда, 46)


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    23 лютого 2024 р., 18:11

    На жаль команда почала 2024 рік з поразки. Чому? Часто програвала єдиноборства, майже не била по воротам з лінії штрафної і відверто слабо зіграли Михальчук і Квас. У полісся була краща концентрація і налаштованість на матч. Хоча в кінці матчу Рух грав цікаво з натхненням, але спасти матч забракло часу.

Схожі новини