ЮНІОРИ «РУХУ» НА ВИЇЗДІ ПОСТУПИЛИСЬ «МЕТАЛІСТУ 1925» U-19

 

Костянтин Квас відкрив рахунок у матчі на 10-ій хвилині, але в другому таймі харків’яни вирвали перемогу з рахунком 1:2.

 

 

У 21-му турі юнацької першості «Рух» U-19 завітав у гості до «Металіста 1925». Юрій Бакалов провів у складі «жовто-чорних» дві зміни, у порівнянні з матчем проти «Дніпра-1». Так, замість Залипки у старті вийшов Цюрпалевич, а місце Угринчука у центрі поля зайняв Штокал.  

«Рухівці» створили перший момент у матчі: Бойко потужно пробивав здалеку, але м’яч пролетів повз стійку. Згодом Максим продемонстрував хороший дриблінг, увійшов у карний майданчик та бив по воротах – голкіпер врятував харків’ян, втім на добиванні зіграв Квас, відправивши м’яч у сітку та відкривши рахунок у зустрічі. Гравці «Металіста 1925» відповіли ударом Бондаренка після розіграшу кутового та Бакус здійснив сейв. Ще одного разу Шандра заблокував удар харків’ян.

Друга половина гри також розпочалася з небезпечного моменту у «жовто-чорних»: Квас змістився на ударну позицію та обвідним ударом намагався поцілити у дальній кут воріт, проте голкіпер «Металіста 1925» виручив свою команду. Та на 60-ій хвилині господарі зрівняли рахунок – Устінов на дальній штанзі замкнув подачу з флангу. «Жовто-чорні» спробували швидко повернути собі лідерство дальнім пострілом Бойка – м’яч не влучив у площину воріт. За мить львів’ян врятував Бакус після стрімкої контратаки «Металіста 1925» та небезпечного удару з меж штрафного майданчика. Ще кілька разів Маркіян здійснив блискучі сейви, не давши суперникам відзначитись вдруге. Але харків’яни все ж змогли забити наприкінці гри зусиллями Пільганчука – 1:2. Вже у компенсований час Баршак після розіграшу стандарту міг зрівняти рахунок, втім голкіпер скоротив кут обстрілу та нейтралізував загрозу. 

У підсумку, прикра поразка «Руху» U-19 з рахунком 1:2. Далі на команди чекає двотижнева перерва, пов’язана з матчами національних збірних. А вже 31 березня юніори «жовто-чорних» зіграють вдома проти ЛНЗ U-19.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 21 тур. «Металіст 1925» (Харків) U-19 – «Рух» (Львів) U-19 2:1 (0:1) 

15 березня 2024 року. Щасливе, «Арсенал-Арена»

Голи: Устінов, 60, Пільганчук, 87 – Квас, 10

Попередження: Шайда, 22, Панченко, 90+1

«Рух» U-19: Бакус, Мужиловський, Шандра, Баршак, Цюрпалевич, Бойко, Мікляш (Угринчук, 84), Штокал (Денисов, 46), Шайда (Касарда, 67), Квас (Бондар, 63), Панченко

 

Фото: ФК «Металіст 1925»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини