ЮНІОРИ «РУХУ» У ГОЛЬОВІЙ ПЕРЕСТРІЛЦІ ПОСТУПИЛИСЬ «ВЕРЕСУ» U-19

 

У 26-му турі юнацької першості «Рух» U-19 на своєму полі приймав «Верес» U-19. Після поразки від юніорів «Минаю» у попередньому турі зробив дві зміни у стартовій одинадцятці «жовто-чорних»: Бойко вийшов замість Турка, на позицію якого опустився Шандра, а місце Кваса на фланзі зайняв Коваль.

Дебют матчу виявився дуже невдалим для львів’ян: «Верес» U-19 вже на 4-ій хвилині вів у рахунку з перевагою у два м’ячі. Зокрема, дублем протягом двох хвилин відзначився Годя. Проте «рухівці» не знітились й ще до перерви змогли зрівняти рахунок у матчі. Так, спочатку Коваль відгукнувся на подачу Мужиловського та забив перший гол львів’ян. А на 36-ій хвилині подачу з кутового влучно замкнув Бойко – 2:2. 

Протягом першої половини другого тайму рівняни активно атакували ворота «Руху» U-19 та створили багато небезпечних нагод. На 62-ій хвилині матчу Воробйов конвертував цю перевагу у забитий гол. Тоді як на 72-ій хвилині четвертий гол у ворота «жовто-чорних» забив Баран. Наприкінці матчу Квас дальнім пострілом і скоротив відставання у рахунку, втім для того, щоб врятувати матч, львів’янам не вистачило часу.

У підсумку, поразка «Руху» U-19 з рахунком 3:4. Свій наступний поєдинок «жовто-чорні» зіграють 3 травня на виїзді проти «Олександрії» U-19. 

 

 

Чемпіонат юнацьких команд. 26 тур. «Рух» U-19 (Львів) – «Верес» U-19 (Рівне) 3:4 (2:2)

26 квітня 2024 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Коваль, 14, Бойко, 36, Квас, 90+1 – Годя, 2, 4, Вороб’як, 62, Баран, 71

Попередження: Цюрпалевич, 40

«Рух» U-19: Харечко, Поповський, Баршак, Шандра, Цюрпалевич (Дяк, 46), Бойко, Мікляш (Турко, 46), Штокал (Квас, 68), Коваль (Шайда, 68), Мужиловський, Денисов


loading...

0 коментарів

    Схожі новини