ЮНІОРИ «РУХУ» НА ВИЇЗДІ ПОСТУПИЛИСЬ «ОЛЕКСАНДРІЇ»

 

Єдиний гол у матчі олександрійці забили зусиллями Благодарного наприкінці першого тайму. 

 

 

У 27-му турі юнацької першості «Рух» U-19 завітав до Олександрії, де зіграв з місцевими однолітками. Активніше поєдинок, який кілька разів переривався через повітряні тривоги, розпочали саме «жовто-чорні». Так, Мікляш потужно пробивав з лінії штрафного майданчика – голкіпер здійснив сейв. Згодом Денисов вискочив віч-на-віч, але не зміг переграти воротаря «Олександрії», а Штокал на добиванні головою вдарив над поперечкою. Господарі відповіли небезпечним моментом після стандарту: м’яч в районі дальньої стійки опинився у вільного Базаєва, проте гравець «містян» з чудової позиції пробив вище воріт. Ще одного разу Бакус впорався з дальнім пострілом футболіста «Олександрії». У свою чергу здалеку пробивав і Штокал – м’яч після невеличкого рикошету опинився в руках голкіпера. Втім на 41-ій хвилині господарі відкрили рахунок у матчі: швидкий розіграш ауту і м’яч опиняється у Благодарного, який поцілив у дальній кут воріт. 

Друга половина матчу розпочалася зі швидкої атаки «жовто-чорних», яку зрячим ударом з лінії карного майданчика завершував Бойко, проте голкіпер здійснив ефектний сейв. Також чудовий момент мав Денисов, але нападник львів’ян з вигідної позиції пробив повз ворота. Тоді як олександрійці вдруге відправили м’яч у сітку після подачі з кутового – цей гол не зарахували через офсайд. Після чого зі штрафного бив Шайда, втім голкіпер впорався з цим ударом. Свій момент мала й «Олександрія», але футболіст «містян» не зумів закінчити перспективну атаку точним пострілом. 

У підсумку, поразка юніорів «Руху» з рахунком 0:1. Наступний поєдинок «жовто-чорні» зіграють на виїзді 10 травня проти «Оболоні» U-19.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 27 тур. «Олександрія» U-19 – «Рух» (Львів) U-19 1:0 

3 травня 2024 року. Олександрія, стадіон «Ніка-плюс»

Гол: Благодарний, 41

Попередження: Коваль, 5, Поповський, 53, Квас, 58, Мужиловський, 65, Шандра, 83, Шайда, 90

Вилучення: Поповський, 75 (друге попередження)

«Рух» U-19: Бакус, Мужиловський, Турко, Шандра, Поповський, Бойко (Баршак, 90+5), Мікляш, Штокал, Шайда, Коваль (Квас, 54), Денисов (Цюрпалевич, 78)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини