ЮНІОРИ «РУХУ» НА ВИЇЗДІ ПОСТУПИЛИСЬ «ШАХТАРЮ»

 

У 23-му турі юніори «Руху» на виїзді зустрілись з однолітками із донецького «Шахтаря». Цей поєдинок став першим під керівництвом нового головного тренера «жовто-чорних» Дениса Колчина. У порівнянні з попереднім матчем проти ЛНЗ у складі львів’ян відбулося дві зміни: місце Бакуса у воротах зайняв Харечко, а на фланзі атаки замість Касарди вийшов Шайда.

Початок матчу проти «гірників» пройшов у боротьбі й обидві команди не створювали загрози поблизу воріт одна одної. Втім на 14-ій хвилині господарі відкрили рахунок у матчі: Цуканов замкнув простріл з флангу і попри сигналізування від «рухівців» про те, що м’яч не перетнув лінію воріт, арбітр зарахував цей гол. Далі донецька команда більше контролювала м’яч, але до гостроти біля володінь дебютанта «Руху» U-19 Олександра Харечка справа не доходила.

В другому ж таймі «жовто-чорні» залишилися у меншості після того, як Штокал отримав друге попередження й достроково покинув поле. Втім «рухівці» змогли забити швидкий гол та зрівняли рахунок після блискучих індивідуальних дій та точного дальнього пострілу у виконанні Бойка. Але на 59-ій хвилині Ющенко знову вивів «Шахтар» уперед.

У підсумку, поразка юніорів «Руху» з рахунком 1:2. В наступному турі підопічні Дениса Колчина вдома зустрінуться з «Кривбасом» U-19. Цей поєдинок відбудеться у п’ятницю, 12 квітня. 

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 23 тур. «Шахтар» (Донецьк) U-19 – «Рух» (Львів) U-19 2:1 (1:0) 

6 квітня 2024 року. Щасливе, «Арсенал-Арена»

Голи: Цуканов, 14, Ющенко, 59 – Бойко, 55 

Попередження: Штокал, 32

Вилучення: Штокал, 51 (друге попередження)

«Рух» U-19: Харечко, Мужиловський, Турко, Баршак, Цюрпалевич (Дяк, 79), Бойко, Мікляш (Джурабаєв, 63), Штокал, Шайда (Коваль, 60), Квас, Денисов (Бондар, 79)

 

У матеріалі використано фото ФК «Шахтар»


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    6 квітня 2024 р., 15:17

    Футбол мені сподобався. Якщо порівняти з матчем першого кола з Шахтарем, то сьогодні не було тієї безнадії, як у першому колі. Гра була рівною. Гол від Бойка вишуканим. Дуже хочеться щоб Квас добавив у грі і почав більше забивати!!

Схожі новини