«РУХ» НА ВИЇЗДІ ПЕРЕМІГ «МІДТЬЮЛЛАНН»

 

«Жовто-чорні» від середини першого тайму грали у більшості, але попри велику кількість моментів забили лише одного разу зусиллями Холода. Відтак за підсумком двох матчів данці проходять у наступний етап змагань, а «рухівці» завершають свої виступи в єврокубках у цьому сезоні.

 

 

«Рух» U-19 прибув у Данію на матч-відповідь Юнацької ліги УЄФА проти «Мідтьюлланна» з бажанням реабілітуватись за розгромну поразку у першому поєдинку. В порівнянні з тим матчем у складі «жовто-чорних» відбулось дві зміни: місце Шайди у старті зайняв Касарда, а замість Хмельовського з’явився Денисов.

На початку матчу ініціативу захопили гравці «Мідтьюлланна», але перший момент створили саме «рухівці» – Панченко обіграв захисника і навісив на Кваса, який головою пробив вище воріт. За кілька хвилин у гру вступив Ванівський – Торвінг відірвався від Турка та пробивав по воротах, втім голкіпер здійснив сейв. Згодом момент мав Холод, який небезпечно бив після прострілу Касарди з правого флангу, проте воротар знову впевнено впорався з пострілом захисника «жовто-чорних». А у середині тайму «Мідтьюлланн» залишився у меншості: Ліндекільде вилучили з поля за фол на Квасі. За інерцією данці побігли в атаку і мали нагоду забити – Муса бив із середньої дистанції, але після рикошету від гравця «Мідтьюлланна» Ванівський встиг зреагувати на зміну траєкторії польоту м’яча. За мить Олег Федор відклеївся від захисника і з кута штрафного майданчику пробив у дальню стійку. Також момент мав Бойко: Максим обігрався з Касардою та пробивав у нижній кут воріт – голкіпер здійснив сейв. Наприкінці тайму Кітела виборов м’яч у штрафному майданчику і бив у ближню «дев’ятку», але знову вдало зіграв Раст.

У другому таймі сценарій матчу не змінився – «рухівці» контролювали м’яч і намагались забити у ворота данців. Так, після скидки від партнера Квас опинився перед воротами і розстрілював їх – з ударом впритул впорався голкіпер. Час від часу в атаку вибігав і «Мідтьюлланн» і у епізодах, коли данці таки пробивали, вдало грав Ванівський. А вже у компенсований час Холод відкрив рахунок у матчі, після чого пролунав фінальний свисток.

У підсумку, попри велику кількість гольових моментів перемога львів’ян з рахунком 1:0 у Гернінгу. Але 1:4 за підсумками двох поєдинків, відтак «Рух» закінчує свої виступи у єврокубках у поточному сезоні, тоді як данці проходять у наступну стадію Юнацької ліги УЄФА. Свій наступний поєдинок «жовто-чорні» зіграють проти «Зорі» у рамках чемпіонату України серед юніорів. 

 

 

Юнацька ліга УЄФА. Другий раунд плей-офф Шляху чемпіонів. Другий матч

29 листопада 2023 року. Гернінг (Данія), стадіон «Ікаст»

«Мідтьюлланн» U-19 (Гернінг, Данія) – «Рух» U-19 (Львів, Україна) 0:1 (0:0)

Гол: Холод, 90+2

Попередження: Бойко, 53

Вилучення: Ліндекільде, 23 (пряма червона)

«Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Холод, Турко, Кітела, Бойко, О. Федор, Денисов (Штокал, 87), Квас, Касарда (Шайда, 87), Панченко (Коваль, 88)

Перший матч 4:0


loading...

0 коментарів

    Схожі новини