МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. «РУХ» U-19 ПОКИДАЄ ТУРНІР НА СТАДІЇ ЧВЕРТЬФІНАЛУ

 

«Жовто-чорні» після нульової нічиєї в основний час у серії пенальті поступились «Нафтовику».

В 1/4 фіналу Меморіалу Ернеста Юста «Рух» U-19 на своєму полі зустрівся з бориславським «Нафтовиком». У першій половині гри команди не створили багато моментів, втім «жовто-чорні» таки кілька разів мали нагоду відзначитись. Зокрема, Бойко опинився на ударній позиції в районі одинадцятиметрової позначки і потужно пробив, але влучив у голкіпера. Згодом Касарда бив зі штрафного – знову воротар «Нафтовика» врятував команду.

В другому таймі у гру довелось вступати вже Харечку, який відбив м’яч після небезпечного пострілу футболіста бориславців з-за меж карного майданчика у нижній ближній кут воріт. «Рухівці» відповіли ударом головою Бойка, який замикав подачу – голкіпер здійснив сейв. А згодом Шайді не вистачило буквально дещиці, аби відгукнутись на гостру передачу Мікляша в сторону воріт. Тоді як Квас опинився на самоті у штрафному майданчику і з чудової ударної позиції не влучив у площину.

Відтак команди завершили основний час внічию, а значить доля путівки у півфінал вирішувалась у серії пенальті. І під час пробиття одинадцятиметрових від «рухівців» відвернулась удача: Баршак влучив у поперечину, Шайда пробив вище воріт, а удар Мужиловського парирував голкіпер гостей. Водночас гравці «Нафтовика» забили три пенальті та пройшли у наступну стадію змагань.

Нагадаємо, раніше у півфінал Меморіалу Ернеста Юста вийшов «Рух-2», який напередодні розгромив брюховицький «Легінь» з рахунком 6:0.

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Плей-офф, 1/4 фіналу. «Рух» U-19 (Львів) – «Нафтовик» (Борислав) 0:0, серія пенальті – 0:3

17 березня 2024. Винники, НТБ «Рух»

Серія пенальті: Луців, 0:1, Баршак, 0:1 (поперечка), Бабінчук, 0:2, Шайда, 0:2 (вище воріт), Мельникович 0:3, Мужиловський 0:3 (сейв голкіпера)

«Рух» U-19: Харечко, Мужиловський, Баршак, Турко, Цюрпалевич, Бойко, Угринчук (Мікляш, 65), Штокал (Рибак, 58), Касарда (Квас, 58), Бондар (Шайда, 58), Денисов (Панченко, 58)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини