МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. «РУХ» U-19 РОЗГРОМИВ «ФЕНІКС»

 

«Жовто-чорні» здобули третю перемогу в трьох турах завдяки голам Шайди, Бондара, Мужиловського, Дороша та Коваля й з першого місця у групі вийшли в 1/16 фіналу змагань. 

В матчі третього туру групового етапу Меморіалу Ернеста Юста «Рух» U-19 у ранзі лідера квартету після двох перемог у попередніх матчах на своєму полі приймав «Фенікс» з Підмонастиря. 

Перший момент у дебюті поєдинку створили гості: після розіграшу стандарту гравець «Фенікса» бив з меж карного майданчика, проте м’яч пролетів повз дальню стійку. «Рухівці» відповіли моментом Горла – Нікіта небезпечно вдарив головою, але не влучив у ворота. Втім вже за кілька хвилин Шайда прийняв м’яч та без особливого спротиву потужним дальнім пострілом відкрив рахунок у матчі. «Фенікс» мав нагоду відігратись: Клименко скоротив кут обстрілу та не дав нападнику гостей забити. Мікляш згодом хотів повторити трюк Шайди, але після його удару м’яч розминувся зі стійкою. А на 27-ій хвилині Василина протиснув захисника та пробив, зрівнявши рахунок. Тоді як «жовто-чорні» ще раз небезпечно пробивали здалеку – голкіпер «Фенікса» здійснив сейв. Та на 41-ій хвилині Слива вирізав блискучу передачу на Бондаря, який знову вивів «рухівців» уперед. 

В другому ж таймі забивали лише «жовто-чорні». Так, на старті другої половини гри цікаву комбінацію та простріл з правого флангу точним ударом завершив Мужиловський – 3:1. За кілька хвилин Слива міг збільшувати перевагу львів’ян, але Данило з вигідної позиції не влучив у ворота. Однак на 75-ій хвилині Дорош таки забив четвертий гол «жовто-чорних» та дебютний для себе у футболці юніорів «Руху». А наприкінці гри Коваль відібрав м’яч та реалізував вихід віч-на-віч, встановивши остаточний рахунок у матчі – 5:1. 

Загалом підопічні Юрія Бакалова здобули три перемоги у трьох поєдинках групового етапу, зайнявши перше місце у своїй групі. Тепер юніори «Руху» чекатимуть на свого суперника в 1/16 фіналу Меморіалу Ернеста Юста.

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Груповий етап. Третій тур. «Рух» U-19 (Львів) – «Фенікс» (Підмонастир) 5:1 (2:1).

7 лютого 2024. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Шайда, 17, Бондар, 41, Мужиловський, 48, Дорош, 75, Коваль, 85 – Василина, 27

«Рух» U-19: Клименко, Поповський, Турко (Герега, 46), Шандра (Закалюжний, 74), Цюрпалевич (Залипка, 67), Бойко (Богун, 81), Слива (Коваль, 74), Мікляш (Джурабаєв, 54), Шайда (Дорош, 46), Бондар (Штокал, 46), Горло (Мужиловський, 46)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини