ЮНІОРИ «РУХУ» ПОСТУПИЛИСЯ «ДИНАМО»

 

Кияни перемогли завдяки двом голам наприкінці поєдинку – 0:2.

У 15-му турі юнацької першості «Рух» U-19 завітав у Київ, де зустрівся із «Динамо». У першому таймі було багато боротьби. Втім кілька нагод створили саме кияни. Зокрема, спочатку Пономаренка вивели віч-на-віч з Ванівським і він навіть проштовхнув м’яч повз голкіпера, але не влучив у ворота. Ще одного разу воротар «Руху» виручив команду після удару зі штрафного.

Другий тайм активніше розпочало «Динамо». Так, спочатку Ванівський знову впорався з ударом зі штрафного, а потім здійснив сейв після небезпечного пострілу Пономаренка. «Рухівці» ж відповіли ударом головою Столярчука – м’яч пролетів вище воріт. На 80-ій хвилині кияни створили свій найкращий момент у матчі: Пономаренко після передачі з флангу впритул розстрілював ворота, але Ванівський вкотре врятував «жовто-чорних». Втім згодом нападник «Динамо», який був найактивнішим на полі, таки відзначився голом – Пономаренко у контратаці протягнув м’яч і пробив із середньої дистанції, відкривши рахунок у матчі. За кілька хвилин Панченко міг зрівняти рахунок, проте його удар відбив голкіпер киян. Тоді як у компенсований час «Динамо» забило вдруге: Янчишина вивели віч-на-віч з воротарем і він реалізував свій момент.

У підсумку поразка «жовто-чорних» з рахунком 0:2. Юніори «Руху» закінчують перше коло чемпіонату на 3-му місці, маючи у своєму активі 30 очко (у разі перемоги у неділю «Дніпро-1» може обігнати «жовто-чорних» на 2 очка). Свій наступний матч львів’яни зіграють у середу, 29 листопада, в рамках Юнацької ліги УЄФА у Гернінгу проти «Мідтьюлланна».

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 15 тур. «Динамо» (Київ) U-19 – «Рух» (Львів) U-19 2:0 (0:0)

25 листопада 2023 року. Київ, НТБ «Конча-Заспа»

Голи: Пономаренко, 84, Янчишин, 90+2

Попередження: Касарда, 5, Русяк, 88

«Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Холод, Турко, Кітела, Бойко (Штокал, 74), Денисов (Панченко, 74), Русяк, Столярчук, Касарда (Коваль, 85), Квас (О. Федор, 58)

 

У матеріалі використано фото ФК «Динамо»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини