VIAREGGIO CUP. ЮНІОРИ «РУХУ» ПОСТУПИЛИСЬ АТФА U-19 ТА ВИЛЕТІЛИ В 1/8 ФІНАЛУ ЗМАГАНЬ

 

Попри активний початок гри «жовто-чорні» пропустили наприкінці першого тайму та в дебюті другої половини й не змогли відігратись – прикра поразка з рахунком 0:2.

 

 

У плей-офф Viareggio Cup «Рух» U-19 на стадії 1/8 фіналу зустрівся з вихованцями нігерійської академії АТФА U-19. «Жовто-чорні» з перших хвилин захопили ініціативу та мали кілька небезпечних моментів. Так, після навісу Шайди Горло в боротьбі не зміг точно пробити головою. Тоді як в наступній атаці вони помінялись ролями: Нікіта віддав на вільного Дениса, а удар вінгера «Руху» U-19 по майже пустих воротах заблокував захисник. Згодом Шайда мав ще одну нагоду відзначитись, але промахнувся з хорошої ударної позиції. Африканці відповіли своєю небезпечною атакою з серією із трьох ударів – Харечко блискуче впорався із загрозою. Також голкіпер «Руху» ще раз вступив у гру, відбивши постріл зблизька у ближній кут. Наприкінці ж першого тайму юніори АТФА забили: після подачі з кутового відзначився Мата.

Початок другого тайму дуже нагадав дебют поєдинку: знову момент у Горла – цього разу з його ударом впорався голкіпер АТФА. Та вже за мить нігерійці покарали «жовто-чорних» за марнотратство та подвоїли перевагу зусиллями Мадубуко. «Рухівці» намагались скороти відставання у рахунку, але їм це не вдалось. Водночас африканці теж мали кілька нагод забити ще, але львів’ян рятував Харечко. 

У підсумку, поразка «жовто-чорних» з рахунком 0:2 та виліт на стадії 1/8 фіналу. Далі на підопічних Юрія Бакалова чекає перший у 2024 році офіційний матч проти «Полісся» у чемпіонаті України серед юніорів.  

 

 

Viareggio Cup. Плей-офф, 1/8 фіналу. «Рух» U-19 (Львів, Україна) – АТФА U-19 (Нігерія) 0:2 (0:1)

20 лютого 2024. В’яреджо, Італія

Голи: Мата, 38, Мадубуко, 48

«Рух» U19: Харечко, Поповський, Герега, Турко, Залипка, Бойко, Мікляш (Богун, 33 (Шандра, 62)), Слива (Джурабаєв, 51), Шайда (Мужиловський, 62), Коваль (Бондарь, 51), Горло (Себро, 51)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини