VIAREGGIO CUP. ЮНІОРИ «РУХУ» ПОСТУПИЛИСЯ «ТОРІНО» U-19

 

«Жовто-чорні» у першому турі програли італійській команді з рахунком 0:2.

 

 

«Рух» U-19 розпочав виступи на 74-му престижному міжнародному турнірі Viareggio Cup, який проходить в Італії. Свій перший матч на груповому етапі «жовто-чорні» зіграли проти італійського «Торіно» U-19. Юрій Бакалов привіз на турнір у В’яреджо молодий склад, зокрема, багато футболістів 2007 та 2008 років народження, які мають змогу проявити себе проти дещо старших суперників. 

Більшу частину матчу на полі була рівна гра і «рухівці» нічим не поступались супернику, але в другому таймі італійці заробили право на сумнівний пенальті, який реалізував Галантай. Згодом «жовто-чорні» залишилися в меншості, адже друге попередження на 74-ій хвилині отримав Мікляш та покинув поле. А ще за дві хвилини гравець «Торіно» Галантай оформив дубль та встановив остаточний рахунок у матчі – 0:2 на користь команди із Турина.

 

 

В наступному турі у четвер, 15 лютого, «Рух» U-19 зіграє проти «Браззавіля» U-19 з Республіки Конго. Водночас африканці у першому матчі розгромили нью-йоркську академію UYSS (США) з рахунком 8:0.

 

 

Viareggio Cup. Груповий етап. Перший тур. «Рух» U-19 (Львів, Україна) – «Торіно» U-19 (Турин, Італія) 0:2 (0:0)

13 лютого 2024. В’яреджо, Італія

Голи: Галантай, 60 (пенальті), 76

Вилучення: Мікляш, 74 (друге попередження)

«Рух» U19: Харечко (Клименко, 68), Поповський, Турко, Шандра (Герега, 77), Цюрпалевич, Бойко, Штокал (Джурабаєв, 68), Мікляш, Бондар (Горло, 77), Мужиловський (Коваль, 58), Шайда (Слива, 58)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини