ЮНІОРИ «РУХУ» РОЗГРОМИЛИ ЛНЗ-19

 

«Рух» U-19 під час паузи на матчі збірних змінив наставника. Тож на гру 22-го туру юніорської першості проти ЛНЗ U-19 «жовто-чорні» вийшли під керівництвом в.о. головного тренера Михайла Дячука-Ставицького. У стартовому ж складі львів’ян в порівнянні з поєдинком проти «Металіста 1925» також відбулась низка змін: місце Шандри у центрі захисту зайняв Турко, а замість Шайди та Панченка в атаці вийшли Касарда та Денисов відповідно. 

«Жовто-чорні» з перших хвилин захопили ініціативу та гостро атакували, що вилилось у швидкий гол Касарди: Назар технічно розібрався із захисником та красивим ударом скерував м’яч у дальній кут воріт. А вже на 26-ій хвилині вінгер «Руху» U-19 відгукнувся на чудовий дальній пас, відірвався від захисника та подвоїв перевагу господарів. Тоді як на 35-ій хвилині третій гол у ворота черкасців забив Костянтин Квас. 

У другому ж таймі «рухівці» швидко забили вчетверте зусиллями Івана Денисова, який замкнув передачу з флангу від Касарди. Згодом вже сам Назар оформив хет-трик, а Денисов відзначився й вдруге. Та ЛНЗ U-19 наприкінці матчу відповіли голом престижу у виконанні Штефанка. Додамо, що в другій половині гри у складі «жовто-чорних» в офіційних матчах дебютували Микита Горло та Мухаммад Джурабаєв. 

У підсумку, розгромна перемога юніорів «Руху» з рахунком 6:1. Свій наступний поєдинок «жовто-чорні» у суботу, 6 квітня, проти донецького «Шахтаря» U-19.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд. 22 тур. «Рух» U-19 (Львів) – ЛНЗ U-19 (Черкаси) 6:1 (3:0)

31 березня 2024 року. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Касарда, 11, 26, 70, Квас, 35, Денисов, 55, 75 – Штефанко, 81

Вилучення: Гаврильченко, 89 (пряма червона)

«Рух» U-19: Бакус, Мужиловський, Баршак, Турко, Цюрпалевич, Бойко (Горло, 57), Мікляш, Штокал (Джурабаєв, 63), Касарда (Бондар, 70), Квас (Коваль, 70), Денисов


loading...

0 коментарів

    Схожі новини