МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. «РУХ» U-19 У ПЕРШОМУ ПОЄДИНКУ РОЗГРОМИВ «НОВИЙ РОЗДІЛ»

 

У дебютному поєдинку під керівництвом Юрія Бакалова перемогу юніорам принесли голи Сливи, Богуна та дубль Горла. 

«Рух» U-19 під керівництвом нового головного тренера – Юрія Бакалова – продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату. Одним з етапів цієї підготовки є участь юніорів «жовто-чорних» у 25-му Меморіалі Ернеста Юста. На перший поєдинок у 2024 році проти «Нового Роздолу» «рухівці» вийшли в оновленому складі, адже частина гравців відправиться на збори у Словенію з першою командою. Відтак у стартовій одинадцятці вийшло багато футболістів, які грали у першій частині сезону за «Рух» U-17 та U-16, зокрема Харечко, Джурабаєв, Бондар та Себро. Крім того, зі старту на полі з’явились гравці, які мали не так багато ігрового часу в команді U-19: Шандра, Цюрпалевич та Коваль. Водночас зіграли й основні гравці «юніорів», а саме Турко, Штокал та Бойко, який отримав капітанську пов’язку.

З перших хвилин львів’яни взяли м’яч під свій контроль та створили кілька моментів поблизу воріт «Нового Роздола». Так, на 7-ій хвилині «рухівці» зробили подачу з лівого флангу в район воротарського майданчика, але ні Себро, ні Коваль не дотягнулись до м’яча. Згодом Себро пробив з лінії карного майданчика – голкіпер парирував постріл нападника «жовто-чорних». Проте свій момент мали й гості: Харечко віддав невдалу передачу, яку перехопили в центрі поля й швидко переправили в атаку, де Музика з хорошої позиції пробив повз дальній кут воріт. А в середині тайму Яремович грубо сфолив у центрі поля та отримав жовту картку. На цьому він не зупинився та почав сперечатись з арбітром й отримав за це друге попередження та залишив «Новий Розділ» у меншості. Після цього гра дещо заспокоїлась і лише наприкінці першої половини матчу Себро скинув м’яч Ковалю, який пробив із середньої дистанції – голкіпер впорався з ударом.

У перерві Юрій Бакалов провів серйозну ротацію та змінив більшу частину складу і це стало поворотним моментом у поєдинку. Зокрема, у дебюті другого тайму «Рух» U-19 забив три голи, а відзначились гравці, які вийшли на заміну. Так, вже на 46-ій хвилині у першій же атаці забив Слива, вдало зігравши на добиванні (раніше цей футболіст виступав за команду U-16). А вже за дві хвилини м’яч у штрафному майданчику «Нового Роздолу» підхопив новачок команди Микита Горло та потужно пробив, подвоївши перевагу юніорів «Руху». На 51-ій хвилині захисник гостей невдало перехопив передачу львів’ян та втратив м’яч, тоді як Богун скористався своїм моментом і забив третій гол «жовто-чорних». Згодом львів’яни мали чудові нагоди відзначитись ще, втім Угринчук з небезпечної позиції пробив повз ворота, а постріл Сливи заблокували захисники. Також Горло міг забивати знову – з кількох метрів він розстрілював ворота, але влучив у голкіпера. Проте наприкінці поєдинку атакуючий гравець «Руху» таки оформив дубль, замкнувши простріл з флангу. 

У підсумку, впевнена перемога юніорів «Руху» з рахунком 4:0 у дебютному поєдинку під керівництвом Юрія Бакалова.

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Груповий етап. Перший тур. «Рух» U-19 (Львів) – «Новий Розділ» 4:0 (0:0).

21 січня 2024. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Слива, 46, Горло, 48, 89, Богун, 51

Вилучення: Яремович, 22 (друге попередження)

«Рух» U-19: Харчечко (Клименко, 46), Цюрпалевич (Лапко, 66), Турко (Дзюнь, 53), Шандра (Огородник, 66), Поповський (Гончарук, 66), Бойко (Мікляш, 46), Штокал (Горло, 46), Джурабаєв (Богун, 46), Коваль (Слива, 46), Бондар (Дорош, 53), Себро (Угринчук, 46)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини