ЮНІОРИ «РУХУ» НА ВИЇЗДІ ЗІГРАЛИ ВНІЧИЮ З «ДНІПРОМ-1»

 

«Жовто-чорні» мали суттєву перевагу над дніпрянами у другому таймі, але так і не змогли забити гол – 0:0.

У 20-му турі юніорської першості «Рух» на виїзді зустрівся з «Дніпром-1». Після поєдинку з «Колосом» Юрій Бакалов провів деякі зміни у стартовій одинадцятці«жовто-чорних», зокрема Мужиловський вийшов замість Гереги, Шандра зайняв позицію Турка у центрі захисту, а Сливу у складі змінив Панченко, який повернувся після травми й грав у центрі нападу, тоді як Угринчук змістився у центр поля. 

У першому таймі було багато боротьби та невелика кількість моментів. Так, «рухівці» кілька разів загрожували воротам дніпрян після стандартів, а господарі відповіли кількома неточними дальніми ударами. 

Друга половина гри розпочалась із годинним запізненням через дві повітряних тривоги у Дніпропетровській області. Та на другий тайм львів’яни вийшли із зовсім іншим настроєм: спочатку Панченко влучив у стійку після подачі з кутового, а згодом Шайда небезпечно пробив зі штрафного – голкіпер «Дніпра-1» виручив свою команду. Також кілька разів у гру вступав і воротар «жовто-чорних» Маркіян Бакус, надійно зігравши та нівелювавши загрозу поблизу своїх володінь. Водночас ще один момент мав Шайда: вінгер відгукнувся на дальню передачу та пробивав з гострого кута, але Крапивцов здійснив сейв. Тоді як Квас змістився з флангу в центральну зону – м’яч після його удару не потрапив у площину. Втім у Дніпрі знову пролунала повітряна тривога і матч було перервано ще майже на годину. 

Після відновлення гри чудову нагоду відзначитись мав Квас, проте вінгер «жовто-чорних» пробив повз ворота, а згодом постріл Шайди заблокували захисники. На останніх секундах поєдинку «рухівці» могли забити: м’яч заметушився у карному майданчику дніпрян, але з ударом Бойка впорався голкіпер. 

Відтак безгольова нічия юніорів «Руху» у Дніпрі. Свій наступний матч «жовто-чорні» зіграють 15 березня на виїзді проти «Металіста 1925».

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 20 тур. «Дніпро-1» (Дніпро) U-19 – «Рух» (Львів) U-19 0:0 

7 березня 2024 року. Дніпро, НТБ СК «Дніпро-1»

Попередження: Залипка, 20

«Рух» U-19: Бакус, Мужиловський, Шандра, Баршак, Залипка, Бойко, Мікляш, Угринчук (Слива, 46), Шайда, Квас, Панченко

 

Фото: СК «Дніпро-1»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини