VIAREGGIO CUP. ЮНІОРИ «РУХУ» ПЕРЕМОГЛИ «БРАЗЗАВІЛЬ» U-19

 

Голи Бойка та Сливи у другому таймі принесли перемогу «жовто-чорним» над командою з Африки. 

 

 

У другому турі Viareggio Cup «Рух» U-19 зустрівся з вихованцями Національного футбольного центру «Браззавіль», який базується у Республіці Конго. І якщо підопічні Юрія Бакалова були заряджені на реванш за поразку у першому поєдинку від «Торіно», то африканці мали чудовий настрій, адже розгромили академію UYSS з Нью-Йорка з рахунком 8:0.

В першому таймі команди голів не забивали, тоді як у другій половині матчу «жовто-чорні» зуміли забезпечити собі комфортну перевагу. Так, спочатку Бойко виграв позицію після подачі зі штрафного і в боротьбі головою переправив м’яч у сітку. А згодом перевагу «жовто-чорних» подвоїв Слива. Наприкінці гри юніори «Руху» втримали рахунок та впевнено довели справу до перемоги – 2:0. 

У заключному турі групового етапу підопічні Юрія Бакалова зустрінуться з представником США UYSS. У цьому ж турі команда з Нью-Йорка розгромно програла «Торіно» з рахунком 0:6. Додамо, що матч «Рух» U-19 проти UYSS U-19 відбудеться у суботу, 17 лютого. 

 

 

Viareggio Cup. Груповий етап. Другий тур. «Рух» U-19 (Львів, Україна) – НЦ «Браззавіль» U-19 (Республіка Конго) 2:0 (0:0)

15 лютого 2024. В’яреджо, Італія

Голи: Бойко, 61, Слива, 81

«Рух» U19: Харечко, Поповський, Турко, Шандра, Лапко (Цюрпалевич, 46), Бойко, Штокал (Богун, 60), Джурабаєв (Слива, 46), Мужиловський (Бондар, 46), Шайда (Себро, 80), Горло (Коваль, 60)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини