ЮНІОРИ «РУХУ» РОЗГРОМИЛИ «ЗОРЮ»

 

«Жовто-чорні» перемогли з рахунком 4:1, а голами відзначились Квас, Кітела, Кусий та Касарда.

 

 

Юніори «Руху» розпочали для себе друге коло на Київщині, де зіграли із «Зорею» U-19. З перших хвилин поєдинку гра пішла на зустрічних курсах. Втім «жовто-чорні» забили швидкий м’яч: на 9-ій хвилині Квас отримав передачу від Бойка, підробив собі м’яч та потужно і влучно пробив з-за меж штрафного майданчика. Згодом Денисов втік на рандеву з воротарем, але той зніс «рухівця» у карному майданчику і арбітр призначив пенальті, який впевнено реалізував Кітела. Касарда міг забивати третій гол львів’ян – він змістився з флангу в центр та бив у ближній кут, проте голкіпер здійснив сейв. А наприкінці тайму «рухівці» забили втретє – після подачі Столярчука з кутового влучно пробив головою Кусий. Проте ще до перерви «Зоря» змогла відіграти один м’яч: Почапського вивели на ударну позицію і нападник луганців переграв Ванівського. 

На початку другого тайму м’яч більше контролювала «Зоря». Тоді як вкотре у цьому поєдинку чудову реалізацію продемонстрував «Рух»: чудовий пас Столярчука прийняв Касарда, а після цього Назар ефектно перекинув голкіпера та забив четвертий гол львів’ян. Максимально ускладнило подальшу гру луганців вилучення Лопатіна на 61-ій хвилині, який здійснив фол останньої надії, заваливши Касарду, котрий вибігав віч-на-віч з воротарем. Але вже за кілька хвилин команди знову опинилися у рівних складах після вилучення Русяка. Далі «рухівці» впевнено довели гру до логічного завершення.

У підсумку, розгромна перемога «жовто-чорних» з рахунком 4:1. В наступному турі юніори «Руху» зіграють проти полтавської «Ворскли». Цей матч відбудеться у суботу, 9 грудня, а стартовий свисток пролунає об 11:00.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 16 тур. «Зоря» (Луганськ) U-19 – «Рух» (Львів) U-19 1:3 (0:3)

4 грудня 2023 року. Щасливе, «Арсенал-Арена»

Голи: Почапський, 45 – Квас, 9, Кітела, 16 (пен.), Кусий, 40, Касарда, 58

Попередження: Столярчук, 28, Кусий, 35, Турко, 44, Бойко, 85

Вилучення: Лопатін, 61 – Русяк, 64

«Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Кусий, Турко, Кітела (Добрянський, 46), Бойко, Денисов (Музичук, 86), Русяк, Столярчук, Касарда (Шайда, 80), Квас (Коваль, 80)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини