ЮНІОРИ «РУХУ» ПОСТУПИЛИСЬ «КРИВБАСУ» U-19

 

У 24-му турі юніорської першості «Рух» U-19 на своєму полі приймав однолітків з «Кривбасу». Після матчу з «Шахтарем» U-19 Денис Колчин провів кілька замін у стартовій одинадцятці «жовто-чорних». А саме, дебютант Огородник змінив Баршака у центрі захисту, замість дискваліфікованого Штокала у центрі поля вийшов Джурабаєв, а Горло у нападі замінив Денисова. 

Активнішими у першому таймі були криворіжці. Так, спочатку Бакус парирував удар з меж карного майданчика у виконанні гравця «Кривбасу». Втім згодом точним пострілом зі штрафного відзначився Кілєвий. «Рухівці» відповіли своїм небезпечним моментом: Мікляш пробивав здалеку, але влучив у дальню стійку. А вже у наступній атаці криворіжці подвоїли перевагу зусиллями Вілівальда. 

«Жовто-чорні» спробували відіграти одразу після початку другої половини гри. Зокрема, Цюрпалевич пройшов кількох захисників та потужно пробив у ближню дев’ятку, але голкіпер здійснив сейв. Після цього Бойко небезпечно пробивав головою з ближньої дистанції – вище воріт. Тоді як «Кривбас» свій момент реалізував: Мулик змістився з флангу та потужно пробив у дальній кут, забивши третій гол гостей. Далі обидві команди почергово обмінювались атаками, проте рахунок у матчі залишився незмінним.

У підсумку, поразка юніорів «Руху» з рахунком 0:3. В наступному турі «жовто-чорні» на виїзді зіграють проти юніорів «Минаю» у неділю, 21 квітня. 

 

 

Чемпіонат юнацьких команд. 24 тур. «Рух» U-19 (Львів) – «Кривбас» U-19 (Кривий Ріг) 0:2 (0:2)

12 квітня 2024 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Кілєвий, 31 Вілівальд, 42, Мулик, 53

Попередження: Мікляш, 16, Бойко, 54

«Рух» U-19: Бакус, Мужиловський, Огородник, Турко, Цюрпалевич, Бойко (Слива, 69), Мікляш (Шандра, 46), Джурабаєв (Коваль, 46), Шайда (Кройтарь, 69), Квас, Горло (Себро, 61)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини