ЮНІОРИ «РУХУ» ПОСТУПИЛИСЬ «МИНАЮ» U-19

 

У 25-му турі чемпіонату України серед юніорів «Рух» U-19 зустрівся з однолітками із «Минаю». Після поразки у попередньому матчі Денис Колчин провів низку змін у складі «жовто-чорних». Так, Бакуса у воротах змінив Харечко, Баршак вийшов замість Огородника у центрі захисту, Поповський змінив Шайду, Денисов зіграв у нападі замість Горла, а Бойка та Джурабаєва у центрі поля змінили Шандра та Штокал.

Господарі мали нагоду відзначитись у дебюті матчу: Харечко вже на першій же хвилині здійснив сейв. Та вже згодом свій момент мали «рухівці» – Штокалу не вистачило дещиці, аби замкнути небезпечний простріл вздовж воріт закарпатців. Ще за мить господарі заблокували удар Шандри. А на 22-ій хвилині «жовто-чорні» відкрили рахунок у матчі: Мужиловський на дальній штанзі відгукнувся на передачу Цюрпалевича та відправив м’яч у сітку. Юніори «Минаю» спробували швидко відповісти, але м’яч після небезпечного удару з меж карного майданчика розминувся зі стійкою.  

Другий тайм розпочався зі схожих моментів у закарпатців, проте тепер вони неточно пробивали з-за меж штрафного майданчика. Згодом Гайдук розвернувся поблизу воріт «жовто-чорних», але не влучив у площину. У «рухівців» же виник чудовий момент, який мав завершувати Горло – голкіпер впорався з ударом нападника. Ще одну нагоду забити «жовто-чорні» мали після метушні у карному майданчику «Минаю», проте м’яч так і не опинився у сітці воріт. Тоді як господарі змогли зрівняти рахунок завдяки влучному дальньому пострілу у виконанні Бокала. Одразу ж гравці закарпатської команди могли забити ще: після подачі зі стандарту та небезпечного удару головою м’яч пролетів поблизу стійки. Також кілька блискучих сейвів здійснив Харечко, врятувавши «рухівців». Втім на 85-ій хвилині юніори «Минаю» забили вдруге – відзначився Юрій Михайлів.

У підсумку, прикра поразка «Руху» U-19 з рахунком 1:2. Наступний матч підопічні Дениса Колчина зіграють вдома проти «Вереса» U-19 у п’ятницю, 26 квітня.  

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 25 тур. «Минай» U-19 – «Рух» (Львів) U-19 2:1 (0:1) 

21 квітня 2024 року. Львів, стадіон «Сокіл»

Голи: Бокало, 79, Ю. Михайлів, 85 – Мужиловський, 22

Попередження: Шайда, 80, Слива, 88

«Рух» U-19: Харечко, Поповський, Турко, Баршак, Цюрпалевич, Шандра (Джурабаєв, 67), Мікляш, Штокал (Горло, 58), Мужиловський, Квас (Шайда, 58), Денисов (Слива, 86)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини