МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. «РУХ» U-19 ВПЕВНЕНО КРОКУЄ У ЧВЕРТЬФІНАЛ

 

«Жовто-чорні» завдяки голам Штокала та Угринчука перемогли «Blago-Юність» – 2:0.

В 1/8 фіналу Меморіалу Ернеста Юста «Рух» U-19 на своєму полі зустрівся з командою «Blago-Юність» з івано-франківщини. Перший момент у матчі створили гості: Гнатів у центрі карного майданчика опинився на самоті й злету у дотик потужно пробив повз ворота. Згодом у схожому епізоді гравці команди з івано-франківщини змарнували схожу нагоду, вдаривши вище площини. А ще за мить Клименко здійснив сейв після небезпечного удару Грицака. Також голкіпер «жовто-чорних» врятував львів’ян після пострілу з середньої дистанції, перевівши м’яч у стійку. Та свою нагоду відзначитись мали і «рухівці»: Горло відклеївся від захисника ц вискочив віч-на-віч з воротарем, але той заблокував удар нападника. Також Дзюнь ледь не підстеріг помилку захисників «Blago-Юності» та все ж ті встигли нейтралізувати загрозу, вибивши м’яч. А на 34-ій хвилині Штокал влучно пробив зі штрафного: воротар відбив м’яч, але зробив це вже за лінією, тож «рухівці» повели у рахунку. Гості відповіли своїм небезпечним ударом зі штрафного – Клименко здійснив черговий сейв.

У другій половині гри розкішний момент відзначитись мав Панченко, який вийшов на заміну після перерви: Сергій вже обіграв голкіпера, але захисник виніс м’яч з лінії воріт. А на 66-ій хвилині Угринчук відібрав м’яч у захисника івано-франківців, просунувся уперед та подвоїв перевагу юніорів «Руху». Вже наприкінці гри Бойко взяв на себе ініціативу, увірвався у штрафний майданчик та заробив пенальті, який взявся пробивати Квас, але Костянтин влучив у стійку.  

У підсумку, переконлива перемога «Руху» U-19 з рахунком 2:0. Відтак підопічні Юрія Бакалова крокують у чвертьфінал Меморіалу Ернеста Юста. Нагадаємо, раніше у цю стадію також пробився «Рух-2» під керівництвом Володимира Безуб’яка.

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Плей-офф, 1/8 фіналу. «Рух» U-19 (Львів) – «Blago-Юність» (Верхня) 2:0 (1:0)

10 березня 2024. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Штокал, 34, Угринчук, 66

Нереалізований пенальті: Квас, 89 (удар у стійку)

«Рух» U-19: Клименко (Сірук, 78), Дяк (Шайда, 46), Турко (Шандра, 86), Фіцик (Баршак, 56), Цюрпалевич (Нанашко, 71), Мікляш (Бойко, 46), Богун (Угринчук, 46), Штокал (Рибак, 60), Коваль (Квас, 46), Горло (Панченко, 46), Мужиловський


loading...

0 коментарів

    Схожі новини