ЮНІОРИ «РУХУ» ТА «ДИНАМО» РОЗІЙШЛИСЯ МИРОМ

 

У матчі центрального туру чемпіонату України серед команд U-19 «жовто-чорні» та «біло-сині» голів не забивали. 

До протистояння з київським «Динамо» юніори «Руху» підходили на вершині турнірної таблиці зі серією 30 матчів без поразок в чемпіонаті України. Для обидвох команд цей поєдинок був грою за шість очок. У разі перемоги «рухівці» забезпечили би собі 7-очковий гандикап над киянами та 8-очковий – над «гірниками». До того ж, у «рухівців» є ще гра в запасі. 

Для «жовто-чорних» матч формально був домашнім, але, згідно з домовленостями між клубами, гра проходила на тренувальній базі «Динамо» у Віта-Литовській. Усе тому, що поєдинок першого кола команди грали у Винниках на стадіоні імені Богдана Маркевича.

Команди розпочали гру на зустрічних курсах. А перший небезпечний момент у грі трапився на екваторі першого тайму. Кремчанін з флангу подав у карний майданчик, Діалло головою пробив по воротах – м’яч пролетів над поперечкою. 

«Рухівці» відповіли гостріше. Перед свистком на перерву Непейпієв подав кутовий, Боцьків вискочив на ближню стійку та пробив головою по воротах – «динамівців» врятував голкіпер Ігнатенко.

На старті другого тайму гравці «Динамо» були ближчими до забитого м’яча. Спершу стрімку контратаку розігнав капітан киян Бенедюк, який обігрався у стінку з Яциком та пробив у дальній кут – м’яч пролетів повз стійку. А ще за кілька хвилин у штрафній площі «рухівців» на ударній позиції опинився Яцик. Постріл «динамівця» парирував Герета.

На 69-ій хвилині небезпечно з-за меж карного майданчика пробивав нападник «Руху» Теслюк, однак Денис не влучив у рамку воріт. 

Заключні хвилини «жовто-чорні» провели в атаці, але забити підопічним Михайла Дячука-Ставицького так і не вдалося. У підсумку, бойова нічия 0:0.
 


Чемпіонат України серед юнацьких команд. 21-ий тур.

13 квітня 2023 року. Віта-Литовська, Київська область, НТБ «Динамо».

«Рух» U-19 (Львів) – «Динамо» U-19 (Київ) – 0:0.

Попередження: Кітела, 28; Русяк, 67; Холод, 72; Слюбик, 72; Касарда, 90+1; Рогачов, 90+5.

Вилучення: Горбач («Динамо»), 90+9 (неспортивна поведінка).

«Рух» U-19 (Львів): Герета, Савчук, Слюбик, Холод, Кітела (К), Бойко, Русяк (Рогачов, 83), Столярчук, Непейпієв (Михальчук, 88), Боцьків (Касарда, 67), Теслюк (Квас, 88).

Фото прес-центра «Динамо» (Київ).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини