ЮНІОРИ «РУХУ» РОЗГРОМИЛИ «ІНГУЛЕЦЬ»

 

Ілля Квасниця оформив хет-трик, а «жовто-чорні» перемогли 6:1. 

 

У стартовому складі «рухівців» на гру проти «Інгульця» вперше після ушкодження з’явився Квасниця. Ілля після паса Непейпієва вже 5-ій хвилині зустрічі вивів свою команду уперед. Господарі продовжували нагнітати ситуацію біля воріт суперника, проте всередині першого тайму несподівано пропустили. Успіх петровцям приніс кутовий, на який відгукнувся Войтюк, влучно пробивши головою – 1:1. Опісля команди обмінялись небезпечними епізодами: Боцьків пробив з-за меж штрафного у руки кіперу, а Чабан потужно пробив над перекладиною. А перед перервою на ударній позиції опинився Кітела, але на заваді голу став воротар «Інгульця». 

На другий тайм «жовто-чорні» вийшли по спортивному злі. І в перші 15 хвилин відвантажили у ворота суперників 4 (!) голи.  Вперед команду після кутового вивів Савчук, який виявився найпроворнішим у штрафному майданчику – 2:1. Опісля свіжий Касарда протягнув м’яч до штрафного, завдав удару, круглий зрикошетив до Квасниці, і той заввиграшки перекинув воротаря – 3:1. Проте і цього було недостатньо Іллі, який на 60-ій хвилині оформив хет-трик, запаморочивши своїми фінтами усю захисну лінію «Інгульця» – 4:1. Дванадцятий гол Квасниці у поточному чемпіонаті. Забивний настрій партнера підтримав і Панченко, який через 2 хвилини результативно відгукнувся на простріл Савчука – 5:1. Ще непристойнішим рахунок став після того, як Касарда обігрався з партнером у стінку та точно пробив по воротах. Сьомий гол у протистоянні міг забивати Обаміна. Майкл заробив пенальті, але не зумів з позначки обіграти кіпера. У підсумку, 6:1 – впевнена перемога юніорів «Руху».  

 

 

Чемпіонат юнацьких команд. 25 тур. «Рух» (Львів) U-19  – «Інгулець» (Петрове) U-19 6:1 (1:1)

7 травня 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Квасниця, 5, 54, 60, Савчук, 49, Панченко, 62, Касарда, 74 – Войтюк, 22

Нереалізований пенальті: Обаміна, 80 (воротар)

Вилучення: Свіріпа, 82 (друга жовта)

ФК «Рух» U-19: Герета, Савчук, Холод, Товарницький, Кітела (Гришкевич, 65), Бойко, Русяк (Федор А. , 46), Столярчук, Непейпієв (Касарда, 46), Квасниця (Обаміна, 65), Боцьків (Панченко, 56). 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини