ЮНІОРИ «РУХУ» ПЕРЕМОГЛИ «ЧОРНОМОРЕЦЬ»

 

Єдиний гол у зустрічі зі штрафного забив Андрій Кітела.

У 14-му турі юнацької першості «Рух» U-19 завітав в Одесу, де зіграв з «Чорноморцем». Після матчу з «Мідтьюлланном» у складі «жовто-чорних» відбулись деякі зміни. Так, замість Хмельовського у старті вийшов Русяк, місце Олега Федора зайняв Штокал, Столярчук змінив Бойка, а Касарда вийшов замість Панченка, який відправився у розташування збірної України U-19.

Перший тайм пройшов за тотальної територіальної та ігрової переваги «рухівців», втім команді не вистачало гостроти попереду. Тоді як друга половина матчу розпочалась із моменту у Штокала – з його пострілом впорався голкіпер. Згодом небезпечно пробивав Столярчук, але м’яч пролетів вище воріт. Але «жовто-чорні» таки забили – Кітела відзначився точним ударом зі штрафного.  

У підсумку, перемога юніорів «Руху» з мінімальним рахунком. Наступний матч «жовто-чорні» з команди U-19 зіграють на виїзді 25 листопада проти однолітків з київського «Динамо».
 


Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 14 тур. «Чорноморець» (Одеса) U-19 – «Рух» (Львів) U-19 0:1 (0:0)

13 листопада 2023 року. Одеса, СОК «Люстдорф»

Голи: Кітела, 70

«Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Холод, Турко, Кітела, Русяк, Штокал, Столярчук, Шайда, Касарда (Бондар, 89), Квас (Денисов, 46)

 

Фото: ФК «Чорноморець»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини