ЮНІОРИ «РУХУ» МІНІМАЛЬНО ПОСТУПИЛИСЬ «ОБОЛОНІ»

 

Єдиний гол гості забили на 77-ій хвилині зусиллями Лещука.

У 13-му турі юнацької першості «Рух» U-19 вдома приймав однолітків з київської «Оболоні». «Жовто-чорні» у випадку перемоги могли очолити турнірну таблицю, тож з бойовим настроєм підійшли до цієї гри. Втім у порівнянні з переможним матчем проти «Олександрії» у складі «рухівців» відбулись 2 заміни – замість дискваліфікованого Касарди місце на фланзі атаки зайняв Шайда, а травмованого Боцьківа у старті замінив Панченко.

Юніори «Руху» з перших хвилин почали активно атакувати та мали кілька небезпечних моментів. Так, Шайда прорвався правим флангом і навісив у штрафний майданчик, але м’яч влучив у поперечину. Згодом Столярчук пробив зі штрафного і влучив у стійку. Шайда мав ще одну нагоду забити – з його ударом впорався голкіпер, який відбив м’яч у стійку. Свій момент зі стійкою мала і «Оболонь» - нагоду відзначитись не використав Куделін.

У другому таймі Русяк небезпечно пробив здалеку, а  Квас опинився на добиванні, втім не зміг влучити у ворота. Згодом Костянтин здійснив постріл з лінії штрафного майданчика, але голкіпер врятував «пивоварів». Водночас гол забили гості: Лящук на 77-ій хвилині підхопив м’яч у штрафному майданчику львів’ян та вивів «Оболонь» вперед. «Рухівці» намагались відігратись, втім їм не пощастило. Зокрема, у компенсований час Шайда пробивав, але голкіпер здійснив сейв. 

У підсумку, мінімальна поразка «жовто-чорних». Свій наступний матч юніори «Руху» зіграють 8 листопада у Юнацькій лізі УЄФА проти «Мідтьюлланнда». 

 

 

Чемпіонат юнацьких команд. 13 тур. «Рух» U-19 – «Оболонь» U-19 0:1 (0:0)

4 листопада 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Лящук, 77

Попередження: Панченко, 24, Кітела, 40, Квас, 88

«Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Кусий, Холод, Кітела, Хмельовський, О. Федор (Русяк, 33), Столярчук, Квас, Шайда, Панченко (Коваль, 76)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини