ВІСІМ ГОЛІВ У ВОРОТА «МЕТАЛІСТА»

 

У дебютній грі сезону підопічні Віталія Пономарьова вдома декласували харківський «Металіст».

«Рухівці» повністю переграли своїх суперників і ще до 30-ої хвилини забили три м’ячі. Непейпієв після передачі Квасниці дуже швидко відкрив рахунок у зустрічі. Подвоїв перевагу своєї команди Теслюк, ефектно замкнувши простріл з флангу. Довів рахунок до розгромного Квасниця. Ілля отримав пас від Пастуха і закинув м’яча кіперу за комірець. Як мінімум двічі ще до перерви міг забивати Непейпієв, але в обидвох випадках харків’ян рятував каркас воріт. Небезпечно пробивав зі штрафного і Федор, але цього разу виручив кіпер. Гості могли відквитати один гол, щоправда, Оріховський не зумів замкнути простріл з флангу.   

У другому таймі «жовто-чорні» не зменшували обертів і продовжили забивати. Дубль класним ударом з-за меж штрафного оформив Квасниця. Вирішив не відставати від свого партнера по команді і Олег Федор, який впродовж 10-ти хвилин двічі відзначився у воротах «Металіста». Спершу він вдало обігрався у стінку з Пастухом, а згодом результативно замкнув простріл Кітели. Згодом Олег ще й хет-трик оформив, втім, це ще був не кінець. Фінальну крапку, яка стала справжньою вишенькою на торті, своїм феноменальним ударом поставив Пастух. Відтак, 8:0 на користь юніорів «Руху» у дебютній грі сезону.   

 

 

Чемпіонат України серед юнацьких команд. «Рух» (Львів) – «Металіст» (Харків) 8:0 (3:0).

23 серпня 2022 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича. 

Голи: Непейпієв, 7, Теслюк, 9, Квасниця, 25, 48, Федор О., 55, 65, 77, Пастух, 82.

Вилучення: Синчук, 72.

«Рух»: Герета, Слюбик (Гришкевич, 59), Кітела, Холод (Товарницький, 51)Савчук, Підгурський (Бойко, 51), Федор, Пастух, Квасниця (Столярчук, 59), Непейпієв (Касарда, 51), Теслюк.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини