U-19. ЮНІОРИ «РУХУ» ЗДОБУВАЮТЬ ВОЛЬОВУ ПЕРЕМОГУ В МАРІУПОЛІ

 

Попри ігрову та територіальну перевагу підопічних Віталія Пономарьова, першими у матчі, як не дивно, забили саме господарі. Ледвій відбив перед собою м’яча, і першим на добиванні опинився Цимбаленко - 0:1. 

Опісля «жовто-чорні» ще більше притисли суперника до воріт. Створили з десяток хороших нагод, але у завершальній стадії підводила реалізація. Чого лишень вартував момент Рогачова, на удар якого спершу зреагував кіпер, після чого м’яч влучив у стійку! Дещиці, аби зрівняти рахунок ще до перерви, також забракло Карабіну, який виходив віч-на-віч з кіпером, але послизнувся, та Квасниці - тут свого воротаря вчасно підстрахували захисники.  

Перерва явно пішла на користь львів’янам, адже на другий тайм «жовто-чорні» вийшли ще більш зарядженими. У підсумку - домоглись свого та змусили господарів тричі капітулювати приазовців впродовж 4-ох (!) хвилин. 

Рахунок зрівняли зі стандарту: Кітела подав кутовий, а Лень результативно пробив головою - 1:1! І вже в наступній атаці «Рух» уперед вивів Карабін. Непейпієв обіграв двох опонентів і віддав на Ярослава, а той пробив точно в ближній кут. До свого асисту Непейпієв через 2 хвилини записав ще й гол. Руслан відгукнувся на довгу передачу від Квасниці, знову на техніці розібрався із двома захисниками та невідпорно пробив у дальній кут - 3:1! 

А ще у цьому матчі був нереалізований 11-тиметровий. Виконувати вирок арбітра після того, як проти Квасниці порушили правила, взявся Марко Сапуга. Втім, кіпер Жук цю дуель у капітана «жовто-чорних» виграв. До речі, це другий поспіль незабитий пенальті Марка. 

Четвертий гол таки побував у воротах «Маріуполя». Після подачі Лень забив головою та оформив дубль у поєдинку. У підсумку, 4:1 - вольова перемога юніорів «жовто-чорних», яка, з огляду на втрату очок однолітків «Зорі», дозволяє львів'янам повернутись на третю сходинку першості.

Фото пресслужби ФК «Маріуполь»

 

 

Чемпіонат України. U-19. 23 тур. «Маріуполь» – «Рух» (Львів) 1:4 (1:0).

24 квітня 2021 року. Маріуполь, НТБ «Маріуполь». Без глядачів.

Голи: Цимбаленко, 14 - Лень, 55, 86, Карабін, 56, Непейпієв, 59.

Нереалізований пенальті: Сапуга, 79 (воротар).

Попередження: Кітела, 47.

«Рух» U-19 (Львів): Ледвій, Роман, Лень, Дорош, Кітела, Сапуга, Варфоломєєв (Дуда, 52), Непейпієв, Квасниця, Карабін, Рогачов (Шостак, 54). 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини