U-19. ЮНІОРИ «РУХУ» – ТРЕТІ НА МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ В ЧЕХІЇ

В останньому матчі турніру Zlaty Kahan підопічні Віталія Пономарьова здобули вольову перемогу над «Фаставом» 2:1 та в підсумку здобули бронзові медалі змагань. 

 

 

Вже на старті зустрічі «жовто-чорні» опинились у ролі наздоганяючих. Чехи розіграли кутовий, Ванівський відбив першу спробу, але проти другої вже був безсилим – 0:1. Активність львів’ян попереду принесла свої плоди по перерві: Холод вдало замкнув передачу партнера на дальній стійці, а ближче до кінця зустрічі Бойко наважився на дальній удар і приніс «рухівцям» вольову перемогу. Відтак, 2:1 на користь підопічних Віталія Пономарьова.

 

 

Доля тріумфатора змагань та власне підсумкового місця «жовто-чорних» на турнірі вирішувалась у протистоянні «Фастава» і «Вест Гема», яким наші хлопці вчора поступились 0:2. У цій грі сильнішими були чехи – 4:2, відтак, «рухівці» стали третіми.

ПІДСУМКОВА ТАБЛИЦЯ ЗОЛОТОЇ ГРУПИ МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ ZLATY KAHAN

Місце

Команда

Різниця м’ячів

Очки

1

«Фастав» (Злін, Чехія)

5-4

3

2

«Вест Гем» (Лондон, Англія)

4-4

3

3

«Рух» (Львів, Україна)

2-3

3

 

Нагадаємо, на міжнародному турнірі в Чехії «жовто-чорні» у підсумку здобули три перемоги (до того були звитяги над чеською «Карвіною» – 4:0 та польським «Заглємбє» – 5:1) та поступились англійському «Вест Гему». Кращі бомбардири змагань у складі «Руху» – Холод, Столярчук та Боцьків – забили по 2 голи, крім того, Пастух отримав нагороду кращого гравця турніру.

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини