U-19. ЮНІОРИ «РУХУ» ПРОВЕЛИ ПЕРШЕ ТРЕНУВАННЯ У 2022 РОЦІ

 

Попереду у команди Віталія Пономарьова – товариський турнір в Польщі та збори в Туреччині.

10 січня молодіжна команда «жовто-чорних» повернулася з відпустки та провела перше тренування на Академії футболу «Руху». На першому зборі команда тренується двома групами. Загалом у розпорядженні Віталія Пономарьова 44 футболісти, в тому числі і гравці з команд U-16 та U-17. 

У рамках підготовки до другої частини сезону рухівці планують вирушити на міжнародний турнір у Польщу. На тренувальні змагання команда вирушить 21 січня. Опісля підопічні Віталія Пономарьова повернуться до Львова та продовжать підготовку на Академії «Руху». Другий етап зборів пройде вже Туреччині.

 

 

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер ФК «Рух» U-19: «Всі хлопці приїхали в хорошому настрої, раді один одного бачити. Помітно, що засумували за тренуваннями. Зараз працюємо у дворазовому режимі. Залучили до тренувань футболістів з Академії – 10 гравців з команди U-17 та ще 4 футболісти з U-16. Невдовзі плануємо виїхати на турнір у Польщу. Там будуть непогані змагання у нашій віковій категорії з хорошими командами: «Банік» Острава, «Гурнік» Забже та інші. Усього буде 8 команд, там ми проведемо 3 ігрових дні. Перед другим збором дамо хлопцям кілька вихідних, після чого вирушимо до Туреччини. Там плануємо провести 5-6 спарингів».


loading...

1 коментарів

  • Р

    Ростислав

    1 травня 2022 р., 18:52

    На відбір

Схожі новини