U-19. ЮНІОРИ «РУХУ» ПОСТУПИЛИСЬ «ДИНАМО»

 

Поразкою від киян підопічні Віталія Пономарьова перервали свою шестиматчеву виграшну серію в чемпіонаті.  

До лобової зустрічі з «Динамо» юніори «Руху» ще не втрачали очок у чемпіонаті - 18 залікових балів у 6-ти попередніх матчах. Кияни натомість зазнали несподіваної поразки від «Металіста-1925» і не мали намірів губити очки у Винниках.  Відтак, з перших хвилин заволоділи ініціативою у матчі та створили кілька небезпечних моментів біля воріт «жовто-чорних». Втім, вдала гра Ледвія у рамці нівелювала спроби націлених на ворота Вівчаренка та Царенка. І все ж кияни таки домоглись свого на 31-ій хвилині зустрічі: Яцик промчався правим флангом у штрафний «Руху», а Діалло замкнув простріл партнера - 1:0. Пропущений гол розлютив підопічних Віталія Пономарьова, тож кінцівку першого тайму львів’яни провели в атаках, одна з яких ледь не завершилась взяттям воріт. Карабін пробив з гострого кута - м’яч пролетів вздовж лінії і лише дивом не залетів у сітку.

«Жовто-чорні» зрівняли рахунок вже по перерві. За фол у штрафному проти Карабіна арбітр призначив пенальті. І хоч Моргун зреагував на удар Ярослава, першим на добивання встиг Сапуга - 1:1. Рівновага в рахунку протрималась недовго, і знову загроза прийшла з лівого флангу атаки «Динамо». Звідти цього разу прорвався Діалло, а передачу замикав Шулянський. Опісля у юних «рухівців» відверто не витримали нерви: впродовж двох хвилин з поля були вилучені Сапуга та Слюбик. У більшості гості довели матч до переможного завершення, в підсумку завдавши «рухівцям» першої поразки у сезоні - 1:2.   

   

 

Чемпіонат України U-19. 9 тур. «Рух» (Львів) - «Динамо» (Київ)  1:2 (0:1).

24 вересня 2021 року. Винники, ст. ім. Б. Маркевича. 

Голи: Сапуга, 62 - Діалло, 31, Шулянський, 70.

Нереалізований пенальті: Карабін, 62 (воротар).

Попередження: Сапуга, 14, Слюбик, Кітела, 82.

Вилучення: Сапуга, 72 (пряма червона), Слюбик, 74 (друга жовта).

«Рух» U-19: Ледвій, Слюсар, Слюбик, Холод, Савчук, Варфоломєєв, Сапуга, Пастух (Федор О., 59), Непейпієв (Кітела, 77), Карабін, Шостак (Де Розаріо, 52). 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини