U-19. ЮНІОРИ «РУХУ» ЇДУТЬ В ІСПАНІЮ

Підопічні Віталія Пономарьова візьмуть участь в міжнародному турнірі COTIF. Змагання в іспанській Валенсії триватимуть з 23 по 31 серпня.

 

 

У турнірі візьмуть участь 8 юнацьких команд: «Кастельон», «Валенсія», «Ельче», «Вільярреал», «Леванте», збірна Уругваю, «Альсіра» та львівський «Рух».

Учасники змагань будуть розділені на 2 групи. «Жовто-чорні» зіграють у квартеті з «Валенсією», «Ельче» та «Кастельоном». У півфінал проходять по два найкращі колективи.

У свій час на турнірі COTIF феєрили Ікарді, Іско, Кака, Рауль та інші зірки.

 

 

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер ФК «Рух» U-19: «Ми їдемо в Іспанію задля розвитку молодих футболістів. Не ставимо конкретної мети перемагати у кожній зустрічі. Зрозуміло, що будемо грати на перемогу, аби досягти найвищого результату. Але прерогатива - це розвиток молодих футболістів. Також це можливість показати себе Європі. Гадаю, що на цьому турнірі буде багато скаутів. Це можливість для молодих футболістів проявити свої найкращі якості».

Участь «Руху» у турнірі в Іспанії внесла деякі корективи у календар молодіжного чемпіонату України. Матчі 5-го та 6-го турів проти «Дніпра-1» та «Львова» перенесені на пізніший термін.

Розклад матчів «Руху» на груповому етапі турніру COTIF:

24 серпня: «Рух» – «Валенсія»;

26 серпня: «Рух» – «Ельче»;

28 серпня: «Рух» – «Кастельон».


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    19 серпня 2021 р., 15:12

    Трансляції на Ютубі будуть?

Схожі новини