U-19. ВПЕВНЕНА ВІКТОРІЯ В МАТЧІ З «ВЕРЕСОМ»

 

Юніори «Руху» завдяки голам Карабіна, Непейпієва, Федора, Пастуха та Бендери здобувають переконливу перемогу проти однолітків з Рівного – 5:1.

«Жовто-чорні» розпочали новий сезон двома перемогами у стартових двох турах, відтак, підопічні Віталія Пономарьова прагнули продовжити свою успішну серію. Порівняно з матчем проти юніорів «Ворскли» тренерський штаб зробив лише одну заміну. Замість Руніча, який не був у розпорядженні наставника, на поле з перших хвилин вийшов Олег Федор.

На старті зустрічі команди грали на зустрічних курсах. Все ж першими по-справжньому небезпечний момент створили саме «рухівці». Непейпієв вискочив на побачення з кіпером «Вереса», віддав передачу на Федора, втім, після удару Олега захисник рівненського клубу вибив м’яч з лінії воріт. 

Далі «жовто-чорні» взяли гру під свій контроль та створили кілька небезпечних моментів, втім, до забитих м’ячів справа так і не дійшла. 

Рахунок у поєдинку змінився на 33-ій хвилині. Ярослав Карабін на підступах до карного майданчика суперника обіграв захисника та більярдним ударом відправив м’яч у правий кут – 1:0.

Ще до перерви «рухівці» збільшили свою перевагу. Комбінацію, яка призвела до взяття воріт, можна вважати хрестоматійною. Варфоломєєв у центрі поля помітив вбігання Сапуги та класною передачею спрямував м’яч на Марка. Капітан команди подав на дальню стійку, де Руслан Непейпієв в один дотик замкнув навіс Сапуги – 2:0.

Схоже такий розвиток подій повністю деморалізував суперника і на останній хвилині першого тайму рахунок став 3:0. Після рейду Непейпієва лівим флангом удар Руслана парирував кіпер «Вереса». На добиванні першим був Олег Федор, який забив третій м’яч команди.

По перерві рівнянам вдалося провести гол престижу. На 62-ій хвилині подачу з кутового на дальній стійці замкнув Олексієвець – 3:1.

Все ж згодом «рухівці» забили вчетверте. Після подачі зі стандарту від Русяка у штрафній площі рівнян виникла пожежа. Найбільш проворним у карному майданчику виявився Пастух, який точним ударом зробив рахунок 4:1. Для новачка юніорської команди «Руху» – це перший гол у «жовто-чорній» футболці. 

А під завісу гри справи у «Вереса» стали геть кепськими. Друге попередження у грі отримав захисник гостей Ігор Гук та залишив свою команду в меншості. 

Крапку в матчі поставив Бендера, який забив 5-ий м’яч у ворота «Вереса». У підсумку – 5:1.
 


Чемпіонат України. U-19. 3-ій тур. «Рух» (Львів) – «Верес» (Рівне) 5:1 (3:0).

6 серпня 2021 року. Винники, стадіон імені Богдана Маркевича. 100 глядачів.

Голи: Карабін, 33, Непейпієв, 40, Федор О., 45, Пастух, 78, Бендера, 90+1 – Олексієвець, 62.

Попередження: Сапуга, 16, Савчук, 18.

Вилучення: Гук, 83 (друге попередження).

«Рух» U-19: Ледвій, Савчук, Роман, Слюбик, Холод, Варфоломєєв (Підгурський, 63), Сапуга, Федор О. (Бендера, 46), Непейпієв (Русяк, 66), Квасниця (Рогачов, 46),Карабін (Пастух, 46).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини