U-19. ВОЛЬОВА ПЕРЕМОГА ЮНІОРІВ «РУХУ» НАД «ВЕРЕСОМ»

 

«Жовто-чорні» здолали рівненський «Верес» з рахунком 2:1 завдяки голам Варфоломєєва та Бучакчийського.

Номінально виїзний матч проти «Вересу» «жовто-чорні» провели вдома, тому прагнули здобути перевагу вже на перших хвилинах матчу. На 2-ій хвилині Квасниця пройшов по флангу та здійснив небезпечний простріл, але Бендера не встиг замкнути передачу. А вже через хвилину «жовто-чорні» несподівано пропустили – Зайко розстріляв ворота Бандури з близької відстані.

«Рухівці» продовжили атакувати та на 10-ій хвилині лише дивом не зрівняли рахунок. Бендера головою замикав подачу з флангу та влучив у поперечку, м’яч знову зрикошетив до Івана, і його удар з близької відстані відбив голкіпер рівнян.

Підопічні Віталія Пономарьова мали змогу зрівняти рахунок ще у першому таймі, зокрема на 35-ій хвилині Олег Федор вивів Бендеру віч-на-віч з голкіпером суперника, але Івану знову не вдалось реалізувати вбивчий момент.

У другому таймі юніори «Руху» продовжили нагнітати ситуацію біля воріт «Вересу». І на 59-ій хвилині ця активність втілилась у гол – Варфоломєєв красивим ударом з дальньої відстані зрівняв рахунок у матчі.

У другій половині другого тайму Непейпієв мав кілька моментів, аби вивести свою команду вперед – спочатку нападник «Руху» пробив вище воріт з вбивчої позиції, а потім не реалізував пенальті. Щоправда, свій 11-метровий удар не забили і рівняни. А перемогу «жовто-чорним» на 88-ій хвилині вдалим ударом приніс Бучакчийський – 2:1.

 

 

Чемпіонат України. U-19. 18 тур. «Верес» (Рівне) – «Рух» (Львів) 1:2 (1:0).

10 грудня 2021 року. Винники, НТБ «Рух». Без глядачів.

Голи: Зайко, 4 – Варфоломєєв, 59, Бучакчийський, 88.

Попередження: Шостак, 80.

«Рух» U-19: Бандура, Савчук, Слюсар (Варфоломєєв, 45), Холод, Лях, Квасниця (Товарницький, 90+1), Підгурський, Федор О. (Бучакчийський, 69), Пастух, Непейпієв, Бендера (Шостак, 74).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини