U-19. ГОЛЬОВА ФЕЄРІЯ ВІД ПІДОПІЧНИХ ПОНОМАРЬОВА

 

Надрезультативна перемога над «Олімпіком» забезпечила юніорам «жовто-чорних» четверту сходинку чемпіонату.

Після несподіваної поразки у минулому турі від «Олександрії» юніори «Руху» прагнули реабілітуватись у матчі проти «Олімпіка». Швидкий пропущений гол від Кирилюка, який поцілив точно в дев’ятку, примусив «жовто-чорних» діяти ще рішучіше. Підопічні Віталія Пономарьова відігрались вже в наступній своїй атаці: м’яч після прострілу Непейпієва рикошетом від Загладька залетів у сітку - 1:1. 

Ударною стала середина першого тайму, впродовж восьми хвилин юні «рухівці» ще тричі відзначились у воротах донеччан. Уперед команду після прострілу Квасниці вивів Непейпієв, ще через дві хвилини на вістрі атаки опинився центрбек Слюбик і пробив точно в кут. Для Богдана цей гол став дебютним у складі «жовто-чорних». Розгромним рахунок на 28-ій хвилині зробив Рогачов. Сталось це після того, як Квасниця перехопив передачу кіпера «Олімпіка» - 4:1. 

Загладько, який ще до перерви скоротив відставання своєї команди до двох голів, лише підсолодив неминучу поразку своєї команди, адже у другому таймі «рухівці» вирішили не зупинятись на досягнутому. Дублі у ворота «Олімпіка» оформили Непейпієв та Слюбик, а фінальну крапку у цьому протистоянні поставив капітан Сапуга. У підсумку, 7:2 - на користь юніорів «Руху», які після цієї перемоги за тур до кінця забезпечили собі четверту сходинку чемпіонату.

 

 

Чемпіонат України. U-19. «Рух» (Львів) - «Олімпік» (Донецьк)  7:2 (4:2).

5 травня 2021 року. Винники, НТБ «Рух». Без глядачів.

Голи: Загладько, 7 (аг), Непейпієв, 20, 61, Слюбик, 22, 66, Рогачов, 28, Сапуга, 71 - Кирилюк, 6, Загладько, 42.

Попередження: Варфоломєєв, 26.

«Рух» U-19 (Львів): Герета, Слюбик, Кітела (Дорош, 58), Лень, Роман, Варфоломєєв (Сологуб, 54), Сапуга, Непейпієв, Квасниця (Столярчук, 66), Федор О. (Русяк), Рогачов (Бучакчийський, 63).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини