U-19. ЧЕТВЕРТА ПЕРЕМОГА НА СТАРТІ СЕЗОНУ

 

Юніори «Руху» розгромили на виїзді «Колос» 5:0.

Вже на старті зустрічі «жовто-чорні» повели в рахунку: Квасниця прорвався правим флангом та віддав передачу в центр, яку замкнув Непейпієв. До слова, для Руслана цей гол став уже третім у поточному чемпіонаті. Подвоїти перевагу юніорів «Руху» ще до перерви мав можливість Карабін, але кіпер ковалівців Фесюн зреагував на потужний удар Ярослава і перевів м’яча на кутовий.

По перерві воротар господарів знову врятував свою команду від пропущеного гола. Цього разу він виграв дуель у Непейпієва, який вийшов з ним віч-на-віч. Переломною у грі стала 15-тихвилинка всередині другого тайму, впродовж якої «жовто-чорні» забили тричі. Уперед львів’ян після подачі з кутового вивів Марко Сапуга, влучно пробивши головою. Міг забивати з гри і Карабін, проте з вигідної позиції пробив над поперечкою. Втім, без голів нападник з поля не пішов. Впродовж п’яти хвилин Ярослав реалізував два пенальті, і в обидвох випадках холоднокровно пробив у один і той же кут воріт. Другий дубль Карабіна в сезоні!

Наприкінці зустрічі шанс відзначитись мав Підгурський, але пробив поруч зі стійкою. А підсумував побиття господарів ефектним ударом з-за меж штрафного Рогачов. 5:0 на користь «жовто-чорних». На старті чемпіонату підопічні Віталія Пономарьова демонструють стовідсотковий показник - 4 перемоги у 4-ох турах. 

 

 

Чемпіонат України. U-19. 4 тур. «Колос» (Ковалівка) - «Рух» (Львів)  0:5 (0:1).

14 серпня 2021 року. Стадіон «Центральний», смт. Калинівка, Київська обл. 

Голи: Непейпієв, 3, Сапуга, 55, Карабін, 66 (пен.), 71 (пен.), Рогачов, 90+2.

Попередження: Савчук, 22, Квасниця, 44, Карабін, 58.

«Рух» U-19: Ледвій, Слюбик, Роман, Холод, Савчук (Підгурський, 71), Варфоломєєв (Столярчук, 74), Сапуга, Пастух (Федор О., 58), Квасниця (Рогачов, 74), Непейпієв (Сологуб, 71), Карабін.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини