U-19. БОЙОВА НІЧИЯ ЗІ ЗБІРНОЮ АРГЕНТИНИ

 

Юніори «Руху» з нічиєї стартували на міжнародному турнірі COTIF у Валенсії. 

Першим суперником підопічних Віталія Пономарьова на міжнародному турнірі в Іспанії стала збірна Аргентини U-20, яку тренує легендарний у минулому гравець Хав’єр Маскерано. На полі «жовто-чорні» практично ні в чому не поступались головному фавориту змагань, хоча, звісно, треба віддати належне технічній майстерності та настирливості «альбіселесте». Зрештою, і в нашій команді було кому похизуватись своїм дриблінгом. Зокрема, Квасниці, який всередині першого тайму самотужки створив найгостріший момент – прорвався до воріт та відпасував на Сапугу. На жаль, Марко у цьому епізоді відверто пробачив суперників та пробив поруч зі стійкою. Аргентинці діяли дуже агресивно, часто переходячи межу дозволеного, і створювали гостроту, та Ледвій на останньому рубежі діяв холоднокровно, а головне, надійно.    

Не встиг розпочатись другий тайм, як «рухівці» забили. Непейпієв вдало зіграв на добиванні, встиг порадіти голу в обіймах партнерів, аж поки арбітр не скасував його через сумнівний офсайд. До кінця зустрічі гра розвивалась на зустрічних курсах, ніхто не хотів поступатись, відтак, боротьба точилась на кожному клаптику поля. Втім, переможний гол ніхто так забити не спромігся. У підсумку – нічия 0:0. 

 

 

Товариський матч. «Рух» U-19 (Львів) – збірна Аргентини U-20 0:0.

30 липня 2022 року. Міжнародний турнір COTIF. Л’Алкудія, Валенсія, Іспанія.

Попередження: Теслюк, 22, Столярчук, 62.

«Рух» U-19 (Львів): Ледвій, Роман, Холод, Савчук, Кітела, Пастух, Підгурський, Сапуга, Непейпієв, Квасниця (Федор О., 67), Теслюк.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини