ТРИ ФУТБОЛІСТИ «РУХУ» ЗІГРАЛИ ЗА ЮНАЦЬКУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2004-го року народження) програла Люксембургу на старті еліт-раунду відбору на Євро-2023 (U-19) – 1:2.

 

 

У складі команди Сергія Нагорняка весь матч провели три «рухівці» – воротар Юрій-Володимир Герета та захисники Богдан Слюбик і Андрій Кітела. Натомість Віталій Холод залишився на цю гру в запасі.

У підсумку «синьо-жовті» не втримали Леона Ейшана, чиї два голи принесли вольову перемогу люксембуржцям. Хоча на початку все проходило за сценарієм українців – на 12-ій хвилині «динамівець» Горбач відкрив рахунок після паса Булези з «Миная». Але два голи Ейшана – на 17-ій і 59-ій хвилинах – перевернули гру. Вирвати хоча би нічию, попри всі намагання, збірній України не вдалося.

«Рухівці» активно провели поєдинок. Зокрема, Герета відбив декілька небезпечних ударів, Кітела на 67-ій хвилині пробивав по воротах суперників, але в рамку не влучив, Слюбик часто вигравав єдиноборства. Але, на жаль, команді це не допомогло. Крім того, Кітела на 73-ій хвилині отримав жовту картку.

В іншому матчі групи, матчі якої проходять в Іспанії, господарі розійшлися миром із Данією – 0:0. Тепер «синьо-жовтим» нічого не залишається, як перемагати наступного суперника, яким у суботу, 25-го березня, стане Данія.

 

 

Нагадаємо, що в кваліфікаційному раунді Євро-2023 (U-19) юнацька збірна України під керівництвом Сергія Нагорняка завершила виступ із максимальним результатом на першому місці в групі.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини