«РУХ» U-19 ЗІГРАЄ СПАРИНГ ЗІ СЛОВЕНСЬКИМ «КРШКО»

У юніорів «Руху» змінився суперник: замість раніше анонсованого грузинського «Колхеті» з Кобі ним стане словенський «Кршко». Товариський матч відбудеться в суботу, 4-го лютого, о 15:30 за українським часом.

 

 

Ця гра для «жовто-чорних» остання перед офіційним відновленням сезону – поєдинком проти італійського «Інтера» з Мілана в рамках 1/16-ої фіналу Юнацької ліги УЄФА (середа, 8-го лютого, Стальова Воля, Польща).

«Кршко» – словенський футбольний клуб з однойменного 10-тисячного міста на південному сході Словенії. Його заснували 1922-го року. Зараз команда виступає у Другій лізі (друга за рангом у словенському футболі).

Найкраще досягнення клубу – перемога в Другій лізі за підсумками сезону-2014/2015 і вихід в еліту футбольної Словенії. Упродовж декількох сезонів «Кршко» втримувався в Першій лізі, намагаючись закріпитися поміж її середняків. Але невдовзі знову вилетів у Другу лігу.

На теперішній момент, як свідчить турнірна таблиця, «Кршко» перебуває у непривабливому становищі, проте сповнений рішучості виправити ситуацію.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини