«РУХ» РОЗГРОМИВ «КРИВБАС» У МАТЧІ ЮНАЦЬКИХ КОМАНД УПЛ

 

У поєдинку 11-го туру молодіжного чемпіонату України «жовто-чорні» впевнено здолали криворізький «Кривбас» – 5:0.

Перевага «рухівців» окреслилася вже на старті гри. На 1-ій хвилині Квасниця прострілював із правого флангу, щоправда, ніхто цю передачу не замкнув. Невдовзі Ілля вирвався на ударну позицію, але в останній момент у нього вибили м’яч. Далі Рогачов пробив метрів із 16-ти – воротар криворіжців накрив м’яч. Згодом Пастух заробив перспективний штрафний, Федор навісив, а Холод головою не влучив у площину. Словом, гол назрівав.

І взяття воріт відбулося вже на 12-ій хвилині гри. Відзначився Квасниця після вчасного паса від Федора, який перед цим перехитрив захисників суперника, – 1:0.

Другий гол не змусив себе довго чекати. Рогачов віддав у штрафний майданчик на Квасницю, того збили з ніг. З одинадцятиметрової позначки влучно пробив Теслюк, якому м’яч віддав штатний пенальтист і капітан команди Підгурський, – 2:0.

Повівши з комфортною перевагою, «жовто-чорні» не зменшували обертів. Тож небезпечних моментів біля воріт «Кривбаса» не бракувало. Триходівка Кітела – Квасниця – Теслюк завершилася невлучним ударом головою останнього. Постріл Федора заблокували захисники після масованої комбінації «рухівців». Підгурський головою вдарив вище воріт.

Голкіпер гостей Хома здійснив сейв після штрафного від Федора. Вихід сам-на-сам не реалізував Пастух, який вкрав м’яч в оборонця, але згодом розпочав обігрувати воротаря, що призвело лише до кутового. А перед свистком на перерву Квасниця добре пробив зі штрафного, але м’яч майже з «дев’ятки» витягнув Хома. І це все лише у першому таймі.

Після перерви картина не змінилася – повна перевага львів’ян. Кітела навісив зі штрафного з правого флангу – Холод головою не влучив у рамку воріт. Згодом після розіграшу кутового Слюбик робив пас у центр, але ні Теслюк, ні Рогачов не завдали завершального удару. На 54-ій хвилині хороший прохід вдався Квасниці, який продерся крізь декількох захисників, але воротар ногою відбив м’яч. Далі Боцьків і Кітела розіграли швидку комбінацію, в результаті якої Святослав ударив повз дальню стійку.

А далі господарі забили ще два голи з пенальті. Спочатку індивідуальну майстерність виявив Федор, але коли він уже виходив на голкіпера суперника, його відверто завалили – одинадцятиметровий і вилучення «кривбасівця» Козубенка. Цього разу вирок виконав Квасниця – 3:0.

На 76-ій хвилині арбітр призначив пенальті за гру рукою – капітан «Руху» Підгурський забив свій 7-ий гол у чемпіонаті – 4:0.

А крапку в зустрічі «рухівці» поставили в результаті чудової швидкісної атаки – Боцьків уникнув офсайду та впевнено реалізував нагоду – 5:0.

Надупевнена перемога молодіжної команди «Руху», що дозволяє «жовто-чорним» і надалі лідирувати в чемпіонаті УПЛ.

 

 

Чемпіонат України серед юнацьких команд. 11-ий тур

5 листопада 2022 року. Винники, стадіон «Рух» імені Богдана Маркевича.

«Рух» U-19 (Львів) – «Кривбас» U-19 (Кривий Ріг) – 5:0 (2:0).

Голи: Квасниця. 12, 68 (пен.); Теслюк, 16 (пен.); Підгурський, 77 (пен.); Боцьків, 87.

Попередження: Слюбик, 14; Кітела, 53.

Вилучення: Козубенко («Кривбас»), 67.

«Рух» U-19: Герета, Холод, Слюбик (Товарницький, 68), Кітела (Михальчук, 72), Добрянський, Підгурський, О.Федор (Касарда, 72), Рогачов, Квасниця, Пастух (Русяк, 68), Теслюк (Боцьків, 63).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини