«РУХ» ПОСТУПИВСЯ «МІДТЬЮЛЛАННУ» У ЮНАЦЬКІЙ ЛІЗІ УЄФА

 

В першому матчі другого раунду плей-офф єврокубка юніори «жовто-чорних» програли з рахунком 0:4.

У другому раунді плей-офф Шляху чемпіонів Юнацької ліги УЄФА «Рух» зустрівся із чемпіоном Данії – «Мідтьюлланном». Перший матч цього протистояння відбувся у польській Стальовій Волі.

Данці одразу ж зі старту поєдинку заволоділи м’ячем та притисли «жовто-чорних» до їхніх воріт. Проте перший момент створили саме «рухівці» – Шайда пробив здалеку, але воротар без проблем зафіксував м’яч. Та все ж «Мідтьюлланн» відкрив рахунок у матчі: Крюгер-Йонсен отримав на фланзі м’яч, змістився у вільну зону і обвідним ударом поклав м’яч у дальній кут воріт. За кілька хвилин данці могли подвоювати перевагу, але Іхеначо після прострілу з флангу з кількох метрів не влучив у ворота. «Рухівці» ж створили момент зі стандарту – Квас головою замикав подачу з кутового, втім його удару не вистачило сили. Згодом Крюгер-Йонсен знову небезпечно бив по воротах – Ванівський виручив команду, а «вовки» зіграли на добиванні та забили гол, проте арбітр не зарахував його через офсайд. Схожий епізод трапився наприкінці тайму і знову голкіпер «Руху» вкотре врятував «жовто-чорних».  

Другий там також розпочався з атак «вовків». Зокрема, спочатку Ванівський здійснив сейв після виходу Іхеначо віч-на-віч. Та вже за мить правий нападник «Мідтьюлланна» таки скористався своєю нагодою і забив другий гол данців. Згодом арбітр поставив суперечливий пенальті у ворота «Руху» – Крюгер-Йонсен увірвався в штрафний майданчик і Ванівський спочатку зачепив м’яч, а вже потім збив нападника «Мідтьюлланна». Іхеначо ж впевнено реалізував одинадцятиметровий. Данці не зупинились на цьому і продовжили атакувати, але Ванівський здійснив ще кілька блискучих сейвів. Також одного разу «Руху» допомогла поперечина. Втім «Мідтьюлланн» забив і четвертий гол – відзначився Крістьянссон. 

У підсумку, болюча поразка юніорів «Руху» з рахунком 0:4. Матч-відповідь у Данії команди зіграють 29 листопада.

 

 

Юнацька ліга УЄФА. Другий раунд плей-офф Шляху чемпіонів. Перший матч

8 листопада 2023 року. Стальова Воля (Польща), стадіон «Сталь»

«Рух» U-19 (Львів, Україна) – «Мідтьюлланн» U-19 (Гернінг, Данія) – 0:4 (0:1)

Голи: Крюгер-Йонсен, 17, Іхеначо, 57, 71 (пен.), Крістьянссон, 87

Попередження: Кітела, 79

«Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Холод, Турко, Кітела, Хмельовський, Бойко (Штокал, 46), О. Федор, Шайда (Бондар, 76), Квас (Касарда, 63), Панченко (Денисов, 69)


loading...

2 коментарів

  • С

    Сергій

    8 листопада 2023 р., 21:21

    Очікував, що Мідтьюлланн складний, непростий суперник, тому цікаво було подивитись, як Рух буде виглядати у цьому матчі. Після перемоги над Сараєво, оптимізм перемагав реалізм. Не так сталось, як гадалось. Цей матч чимось нагадував наш матч з Галатасараєм! Так само в одні ворота. Не хочу вдаватись в деталі, але можу сказати, що видно неозброєним оком, команда погано підготовлена до цього чемпіонату в порівнянні з попереднім. Сьогодні гравці 2004р.н. - це їхня бліда тінь в порівнянні з сезоном 2022/2023. Чи був прорахунок в підготовці, чи гравці зменшили до себе вимоги важко сказати, але їхня гра в березні цього року на голову була краща ніж сьогодні! Я досі з задоволенням згадую матч Шахтар – Рух (0:2), де Кітела забив під перекладину! Руки не опускаємо, боремось та йдемо вгору і вперед!!

  • О

    Оля

    8 листопада 2023 р., 18:19

    Голкіпер Ванівський Святослав молодчинка!!!!!

Схожі новини