«РУХ-2» ВИБУВ ІЗ РОЗІГРАШУ КУБКА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Пропустивши на компенсованих арбітром хвилинах, «Рух-2» поступився в матчі 1/8-ої фіналу Кубка Львівської області «Сокалю-Датському текстилю» – 1:2.

 

 

Друга команда юніорів львівського «Руху», яка посіла шосте місце у Прем’єр-лізі Львівщини, взяла участь у кубковому обласному турнірі. «Жовто-чорні» на виїзді протистояли одному з лідерів Першої ліги області (друга за рангом на Львівщині) – «Сокаль-Датський текстиль» посів у ній другу позицію.

Матч видався впертим, хоча до перерви команди більше приглядалися одна до одної, тож голів не забивали.

Все найцікавіше розпочалося у другій частині другого тайму. Господарі зусиллями Прихідька відкрили рахунок. Однак «рухівці» будь-що намагалися вирівняти становище. І це їм вдалося аж на останній хвилині поєдинку – влучний удар записав до свого активу Музичук, який до цього вийшов на заміну.

Проте до овертайму справа так і не дійшла – чи не остання атака сокальської команди призвела до гола від Мухи. Таки чином «Рух-2» вибув із розіграшу Львівської області, а суперники «жовто-чорних» тепер зіграють у чвертьфіналі турніру.

 

 

Кубок Львівської області. 1/8-ма фіналу.

12 листопада 2022 року. Соснівка, стадіон «Гірник».

«Сокаль-Датський текстиль» – «Рух-2» (Львів) – 2:1 (0:0).

Голи: Прихідько, 67; Муха, 90+2 – Музичук, 90.

«Рух-2»: Ванівський, Гришкевич, Кусий, Дорош (Бойко, 71), Михальчук (Музичук, 73), Інносент Чідозі, Мельниченко, Обаміна, Бендера (Касарда, 61), Боцьків, А.Федор.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини