РУХ-2. РОЗГРОМНА ПЕРЕМОГА НАД «САМБОРОМ»

 

Підопічні Віталія Пономарьова в першому турі Прем’єр ліги Львівщини впевнено перемогли ФК «Самбір» з рахунком 3:0.

З перших хвилин поєдинку «жовто-чорні» пішли вперед та впевнено контролювали перебіг гри. Вже у першому таймі «рухівцям» тричі вдалося засмутити суперника. На 17-й хвилині Ілля Квасниця вдало розібрався з двома суперниками на фланзі та віддав гольову передачу на Руслана Непейпієва. Після цього можливість забити мали Слюбик, Теслюк та Столярчук, а Непейпієв міг оформити дубль. Суперника врятувала стійка. Менш ніж за 10 хвилин «Рух-2» подвоїв свою перевагу. Після точного прострілу того ж Квасниці гол на своє ім’я записав Андрій Столярчук. А вже на 28-ій хвилині зустрічі, точним ударом з-за меж штрафного майданчика, Денис Теслюк зробив рахунок розгромним.

Вже на початку другого тайму можливість забити мали Боцьків та Русяк, які з’явилися на полі, проте реалізувати ці моменти не вдалося. Перший небезпечний епізод створила і команда гостей, але круглий пролетів вище воріт. На останніх хвилинах поєдинку четвертий м’яч у сітку воріт «Самбора» відправив Олег Федор, проте боковий арбітр зафіксував офсайд. Таким чимом у другому таймі жодна з команд забити не зуміла, тому фінальний свисток рефері зафіксував впевнену перемогу «Руху-2» з рахунком 3:0. 

 

 

Прем’єр ліга Львівської області. «Рух-2» (Львів) - «Самбір» (Самбір) 3:0 (3:0)

18 серпня 2022 року. Винники, НТБ «Рух».

Голи: Непейпієв, 17, Столярчук, 24, Теслюк, 28.

«Рух-2» (Львів): Герета, Слюбик, Товарницький (Гришкевич, 46), Савчук, Кітела (Русяк, 46), Бойко (Інносент, 46) О. Федор, Столярчук (Рогачов, 46), Непейпієв, Квасниця, Теслюк (Боцьків, 46).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини