РУХ-2. ПЕРЕМОГА «ЖОВТО-ЧОРНИХ» У ЛЬВІВСЬКОМУ ДЕРБІ

Юніори «Руху» здобули свою третю перемогу у чемпіонаті Львівської області. Цього разу над ДЮШ «Львів».

 

 

Підопічні Віталія Пономарьова забили вже у дебюті зустрічі. На 18-ій хвилині після контратаки у воротах суперника відзначився Столярчук. ДЮШ «Львів» також мав нагоди відзначитись у першій половині зустрічі, проте Дубовий надійно діяв у рамці воріт «Руху».

У другому таймі «жовто-чорні» більше володіли ініціативою. На 50-й хвилині «рухівці» здійснили навалу на ворота суперника, спочатку захисники «Львова» завадили пробити Карабіну, а потім голкіпер врятував суперника після дальнього удару Дуди.

А вже на 58-ій хвилині «жовто-чорні» скористались помилкою суперника та подвоїли рахунок. Михальчук вибіг з м’ячем на вільний простір, віддав в штрафний майданчик на Артура Федора, а той вдало замкнув передачу. Наприкінці матчу ДЮШ «Львів» зміг відіграти 1 м’яч, але на більше команда не спромоглась. Не приніс результату навіть пенальті у компенсований до другого тайму час – удар гравця пройшов повз ворота. У підсумку – перемога «Руху» з рахунком 2:1.

 

 

Прем’єр-ліга Львівщини. 18 тур. ДЮШ «Львів» (Львів) – «Рух-2» (Львів)  1:2 (0:1).

15 вересня 2021 року. Львів, стадіон «Сокіл». 200 глядачів.

Голи: Столярчук, 18, Федор А, 58. 

«Рух-2»: Дубовий, Штифонович, Товарницький, Важинський (Дорош, 55), Чуквуемека (Михальчук, 46), Чідозі, Карабін, Дуда (Коренков, 68), Федор А, Столярчук, Добрянський.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини