РУХ-2. НЕВДАЛИЙ ДЕБЮТ ПРОТИ ЧЕМПІОНА ОБЛАСТІ

 

Друга команда юніорів «Руху» поступилась у дебютному для себе матчі Прем’єр-ліги Львівщини. 

Дебют «Руху-2» в обласному чемпіонаті припав на гру з чинним чемпіоном області. Більш досвідчені опоненти вже до середини першого тайму повели в рахунку 2:0. Спершу Штифанович невдало перервав подачу Іванченка, дозволивши таким чином відзначитись Гладкому, а через 10 хвилин не за правилами у власному штрафному зіграв Дубовий. Як наслідок, пенальті, яке реалізував все той же Гладкий. Моменти біля воріт суперника у «жовто-чорних» були, щоправда, їх львів’яни не реалізували. Непейпієв скористався обрізкою Лебеденка і виривався на ворота Бунди, але в останній момент захисник вибив м’яча з-під ніг нашого футболіста. А перед самісінькою перервою Важинський цілив у дальню дев’ятку, та, на жаль, не влучив у ворота. 

По перерві «Юність» продовжила використовувати помилки юніорів «Руху» і забила ще двічі. Всередині другого тайму Дубовий відбив перед собою потужний удар Іванченка, чим скористався Панасюк. А ще через кілька хвилин кіпер Білки пасом через усе поле вивів на ударну позицію Набізаду, який точно пробив під стійку - 4:0. 

 

 

Прем’єр-ліга Львівської області. 13 тур. «Юність» (Верхня/Нижня Білка) - «Рух-2» (Львів)  4:0 (2:0).

11 серпня 2021 року. Стадіон «Юність», с. Нижня Білка. 250 глядачів. 

Голи: Гладкий, 15, 24 (пен.), Панасюк, 67, Набізада, 74.

Попередження: Холод, 54, Підгурський, 56.

«Рух-2» (Львів): Дубовий, Штафанович (Товарницький, 46), Холод (Михальчук, 84), Важинський (Дорош, 46), Кітела, Підгурський (Добрянський, 57), Федор О. (Столярчук, 46), Пастух (Федор А., 55), Непейпієв (Рогачов, 46), Сологуб (Коренков, 57), Русяк. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини