РУХ-2. БОЙОВЕ ХРЕЩЕННЯ У ДОРОСЛОМУ ФУТБОЛІ

 

Друга команда юніорів «Руху» дала гідний бій досвідченому «Куликову» у Кубку Львівської області і поступилась лише в серії пенальті.

У дебютному для себе поєдинку друга команда юніорів «Руху» дала справжній бій вже досвідченим гравцям з обласного чемпіонату. Сліпий жереб зіштовхнув «жовто-чорних» у Кубку Львівщини із одним з лідерів обласного чемпіонату - командою «Куликова». Стримавши стартовий натиск досвідчених опонентів, підопічні Віталія Пономарьова створили кілька гострих нагод біля воріт гостей. Зокрема, на удар Кітели у ближній кут зреагував кіпер, а Пастух з вигідної позиції влучив у стійку. Все ж на перерву «жовто-чорні» пішли, ведучи в рахунку: під завісу першого тайму Бендера на дальній стійці замкнув головою подачу від Столярчука - 1:0. Перший історичний гол команди «Рух-2» вийшов по справжньому красивим.

Все ж по перерві досвід та заміни у стані суперника таки дались взнаки. На 50-ій хвилині Деревецький відновив паритет на полі, потужно та точно пробивши у дальню шістку. А всередині другого тайму центральні оборонці «Руху-2» не вгледіли за Майовецьким, який результативно відгукнувся на верхову передачу Мізерника. Свій характер «рухівська» молодь продемонструвала вже наприкінці зустрічі, коли вболівальники «Куликова» завчасно почали святкувати вихід своєї команди до чвертьфіналу. Рогачов вдало відгукнувся на розкішну флангову подачу і зрівняв рахунок у матчі. 2:2 в основний час, тож на глядачів чекали ще два тайми по 15 хвилин. 

В першому екстратаймі вагому заявку на героя «Куликова» зробив все той же невтомний Деревецький. На 94-ій хвилині він обіграв двох гравців «Руху-2» і знову вивів свою команду уперед - 3:2. Втім, і з цим «жовто-чорні» не мали наміру миритись і в другій 15-тихвилинці таки домоглись свого. Артур Федор з другої спроби таки зумів засмутити Грицаля. А це означало, що команди мали вирішувати сильнішого у серії 11-тиметрових. 

Пенальті краще пробивали гості. Грицаль виграв дві дуелі у Штифановича та Кітели, натомість куликівці всі свої спроби реалізували - 4:3. У підсумку, молодь «Руху», давши гідний бій у своєму дебютному поєдинку на дорослому рівні, припиняє свої виступи у Кубку Львівської області. Але безперечно футбол у їхньому виконанні змушує зі ще більшою цікавістю стежити за виступами цих талановитих юнаків у чемпіонаті Львівщини.

 

 

Кубок Львівської області. 1/8 фіналу. «Рух-2» (Львів) - «Куликів»  3:3 (3:4 по пен.).

1 серпня 2021 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича.

Голи: Бендера, 45+1, Рогачов, 90+1, Федор А., 109 - Деревецький, 50, 94, Майовецький, 70.

Попередження: Бучакчийський, 47, Кітела, 100.

«Рух-2»: Дубовий, Кітела, Штифанович, Товарницький, Важинський, Підгурський (Коренков, 55), Пастух (Рогачов, 55), Шостак (Русяк, 20), Cтолярчук (Бучакчийський, 46 (Дуда, 62), Федор О. (Добрянський, 46), Бендера (Федор А., 71).


loading...

2 коментарів

  • П

    Персі

    2 серпня 2021 р., 15:55

    Я тут, в Україні, я футболіст, я шукаю клуб для гри, я люблю ваш клуб, ось що я вам пишу

  • Р

    Руслан

    1 серпня 2021 р., 23:38

    Де можна дізнаватися про матчі Фк Рух-2?

Схожі новини