УКРАЇНСЬКА МОЛОДІЖКА ОБІГРАЛА ХОРВАТІЮ НА СТАРТІ ЄВРО-2023

Увесь переможний матч «синьо-жовтих» проти хорватів (2:0) зіграв Олексій Сич, який минулий сезон провів за бельгійський «Кортрейк» у оренді з львівського «Руху». Ще один «рухівець» – Ростислав Лях залишився в запасі.

 

 

Підопічні Руслана Ротаня продемонстрували доволі добротний футбол у поєдинку, перед початком якого експерти називали явним фаворитом команду Хорватії. Однак українці зуміли нав’язати свою гру та перемогти опонентів.

На 19-ій хвилині Бондаренко віддав пас на Кащука, той накрутив чотирьох суперників і закотив м’яч у дальній кут – 1:0. На початку другого тайму автор першого гола Кащук уже виступив асистентом, навісивши з правого краю у штрафний майданчик, де Сікан випередив захисника та пробив повз хорватського воротаря – 2:0.

Олексій Сич діяв на звичній для себе позиції правого захисника, відзначився надійністю, раз-по-раз руйнуючи спроби хорватів загострити ситуацію поблизу нашого штрафного майданчика.

 

 

Євро-2023 (U-21). Фінальний турнір. Група В. 1-ий тур.

Україна (U-21) – Хорватія (U-21) – 2:0 (1:0).

Голи: Кащук, 19; Сікан, 48.

В іншому матчі нашої групи Іспанія, переважаючи господарів румунів під час гри, забивала голи лише після перерви та на класі переграла суперника – 3:0. Тож турнірна таблиця нашої групи після першого туру набула такого вигляду.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини