U-21. ГОЛЬОВИЙ БЛОКБАСТЕР У ВИННИКАХ

 

Молодіжки «Руху» та «Олександрії» забили на двох 6 голів, але сильнішого не виявили.  

У випадку перемоги над своїм суперником «жовто-чорні» мали можливість достроково забронювати за собою третю сходинку молодіжної першості. Втім, олександрійці, які наразі є головними переслідувачами команди Григорія Баранця у турнірці, вирішили сказати своє вагоме слово ще на старті зустрічі, двічі відзначившись у воротах Бабічина. «Рухівці» відквитали гол ще до перерви: на Копині порушили правила у штрафному, і Рудюк впевнено реалізував 11-метровий. А під завісу першого тайму нагоду зрівняти рахунок втратив Лях - від голу гостей врятувала поперечка.

Зрештою, постійний тиск на ворота суперників приніс свої плоди у другому таймі. Паритет у грі відновив Литвиненко: Іван наважився на удар з-за меж штрафного, і м’яч після рикошету від Пастухова залетів у сітку - 2:2. За 15 хвилин до кінця «жовто-чорні» таки забили бажаний третій гол - це Копина опинився першим на добиванні після подачі з кутового - 3:2! 

Втримати потрібний рахунок «рухівцям» не вдалось, адже наприкінці матчу шикарний удар вдався Мустафаєву - Бабічин врятувати не зумів. Зрештою, останнє слово могло бути за нашою «молодіжкою»: у компенсований арбітром час на ударній позиції опинився Абдіхоліков, але пробив поруч зі стійкою. У підсумку, нічия 3:3 - молодіжки «Руху» та «Олександрії» розійшлись миром. Оформити «бронзу» чемпіонату «жовто-чорні» матимуть можливість вже у наступному матчі - проти «Олімпіка».  

 

 

Чемпіонат України. U-21. «Рух» (Львів) - «Олександрія»  3:3 (1:2).

30 квітня 2021 року. Винники, НТБ «Рух». Без глядачів.

Голи: Рудюк, 30 (пен.), Литвиненко, 54, Копина, 76 - Мустафаєв, 5, 86, Пастухов, 6.

Попередження: Литвиненко, 67, Ґліха, 70.

«Рух» (Львів): Бабічин, Харжевський, Слюсар (Дуда, 21), Лень, Ґліха, Копина, Рудюк, Литвиненко, Карабін, Лях, Абдіхоліков.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини