U-21. ВТРАЧЕНА ПЕРЕМОГА У МАРІУПОЛІ

Молодіжка «жовто-чорних» не зуміла втримати перевагу у два м’ячі та на виїзді зіграла внічию з «Маріуполем» – 3:3. Дубль у складі «Руху» оформив Шостак. Ще один м’яч – у активі Рудюка.
 


Для підопічних Григорія Баранця поєдинок проти «приазовців» був третім за останні шість днів. На фоні фізичної втоми тренерський штаб зіткнувся і з кадровими проблемами. Допомогти своїй команді через травми не могли Олег Веремієнко та Олексій Сич. Тоді як Василь Руніч та Бобір Абдіхоліков залучені до основи «Руху», яка своє протистояння з «Маріуполем» проведе в Харкові. Відтак, поєдинок обіцяв бути точно нелегкою прогулянкою для львів’ян.  

Все ж з перших хвилин гри «рухівці» вийшли зарядженими на бій та вже на 2-ій хвилині відкрили рахунок. Після подачі з кутового Лень головою пробив по воротах гостей – «Маріуполь» врятувала стійка. На добиванні першим був Володимир Рудюк, який і переправив м’яча в сітку – 1:0.

А ще за мить «жовто-чорні» могли подвоїти свою перевагу. Шостак вивів на рандеву з голкіпером Карабіна. Втім, Ярослав переграти воротаря не зумів. 

А вже на 19-ій хвилині господарі відновили паритет у грі. Родіон Плакса на підступах до карного майданчика «Руху» обігрався у стінку з Ігорем Тищенком та з лічених метрів пробив у лівий кут – 1:1.

Раділи голу «приазовці» недовго. Вже у наступній атаці «жовто-чорні» знову вийшли вперед. Карабін віддав проникаючу передачу на Литвиненка в штрафну площу маріупольців. Іван спершу прийняв м’яч, а другим дотиком пробив. Кіпер «Маріуполя» Павло Кравцов постріл хавбека «Руху» парирував перед собою. Першим на м’ячі був Дмитро Шостак, який і завдав влучного удару – 2:1.

«Жовто-чорні» не зупинялися та продовжували загрожувати воротам господарів і вже під завісу першого тайму рахунок став 3:1 на користь «Руху». Лях з кута штрафного майданчика прострілив на дальню стійку, де Дмитро Шостак в один дотик переправив м’яч у сітку й таким чином оформив дубль.

По перерві маріупольці повернули інтригу в матчі. Ігор Тищенко скористався пожежею в штрафній «рухівців», підхопив м’яч та розстріляв Віктора Бабічина – 3:2. А ще за кілька хвилин господарі поля могли зрівнювати рахунок. Байдал метрів з одинадцяти завдав потужного удару у ствір воріт «Руху», але розкішний сейв Бабічина врятував «жовто-чорних» від пропущеного м’яча. 

Та все ж на 75-ій хвилині гравці «Маріуполя» домоглися свого. Після подачі Прокопчука м’яч у карному майданчику «Руху» влучив у руку Карабіну – пенальті. Вирок рефері впевнено реалізував Байдал – 3:3.

Вже у компенсований арбітром час «жовто-чорні» взагалі могли пропустити вчетверте. Після подачі з правого флангу Тищенко цілив у дальній кут, але Віктор Бабічин у карколомному сейві парирував удар. 

До завершення гри команди більше не забивали. Тож матч так і завершився з рахунком 3:3. 

 

Чемпіонат України. U-21. 23 тур. «Маріуполь» – «Рух» (Львів) 3:3 (1:3).

23 квітня 2021 року. Маріуполь, НТБ «Маріуполь». Без глядачів.

Голи: Плакса, 19, Тищенко, 52, Байдал, 76 (пен.) – Рудюк, 2, Шостак, 20, 44.

Попередження: Лень, 90.

«Рух» U-21 (Львів): Бабічин, Харжевський, Лень, Роман (Квасниця, 46), Дорош, Литвиненко, Рудюк, Карабін (Кітела, 86), Вівдич (Дуда, 40), Лях, Шостак (Рогачов, 78).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини