U-21. БОЙОВА НІЧИЯ З «ДИНАМО»

 

Поразка від «жовто-чорних» у першому колі досі залишалась єдиною, якої зазнали динамівці у поточному чемпіонаті. Підопічні Григорія Баранця їхали до Києва повторити минулорічний результат. І вийшли уперед вже на 10-ій хвилині зустрічі. Капітан киян Михайленко зіграв рукою у власному штрафному, і «Рух» отримав право на пробиття пенальті. Штатний пенальтист «жовто-чорних» Руніч впевнено розвів м’яч та голкіпера по різних кутах – 1:0. Втім, ще до середини першого тайму кияни забили двічі. Спершу після розіграшу кутового відзначився Бражко, а ще через кілька хвилин подачу з лівого флангу точним ударом головою замкнув кращий бомбардир молодіжної першості Ванат. До перерви команди обмінялись кількома гострими моментами, однак обидва колективи підвела реалізація. 

Другий тайм гостріше почало «Динамо», але львів’яни впорались зі стартовим натиском суперника. Більше того, на 67-ій хвилині зрівняли рахунок. Руніч замкнув головою м’який навіс від Ляха і оформив дубль – 2:2. Міг Василь робити і хет-трик, однак на заваді голу стала стійка. Власне, та ж таки стійка завадила відзначитись і узбеку Абдіхолікову, який провів свій другий матч за дубль «жовто-чорних». У підсумку, 2:2 – молодіжка «Руху» вдруге в сезоні відібрала очки в «Динамо».

Світлини пресслужби ФК «Динамо»

 

 

Чемпіонат України. U-21. 19 тур. «Динамо» (Київ) - «Рух» (Львів)  2:2 (2:1).

20 березня 2021 року. Конча-Заспа, НТБ «Динамо». Без  глядачів.

Голи: Бражко, 17, Ванат, 25 – Руніч, 10 (пен.), 67.

Попередження: Копина, 40, Веремієнко, 80, Литвиненко, 84.

«Рух» U-21: (Львів): Бабічин, Харжевський, Веремієнко, Слюсар, Лень, Копина, Рудюк, Литвиненко, Руніч, Лях, Абдіхоліков.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини