U-21. РОЗГРОМНА ПЕРЕМОГА НАД «ДЕСНОЮ»

«Жовто-чорні» завдяки дублю Карабіна і точному удару Ляха впевнено здолали чернігівців.

 

 

У першу п’ятницю березня нагадала про себе зима: в день матчу у Львові знову засніжило. Попри це «рухівці» активно розпочали гру і вийшли уперед вже на 10-ій хвилині:  Карабін після розіграшу кутового точним ударом вразив ближній кут воріт суперників – 1:0. А всередині першого тайму Ярослав оформив дубль - вдало відгукнувся на передачу Ляха і красиво пробив злету – 2:0. До перерви  «Рух» міг збільшувати перевагу, дуже наполегливими були Руніч та Рудюк, проте чернігівці встояли.  

На старті другого тайму «жовто-чорні» забили втретє, гол до свого активу записав Лях. Ростислав накрутив кількох суперників і  пробив кіперу «Десни» поміж ніг – 3:0. Доволі гостро впродовж усього матчу в нападі діяв узбецький новачок «жовто-чорних» Абдіхоліков, однак жоден з його ударів мети так і не досягнув. У підсумку, 3:0 – впевнена перемога молодіжки «Руху» над «Десною», яка щонайменше на день дозволяє «жовто-чорним» увірватись у трійку лідерів молодіжної першості.

 

Чемпіонат України. U-21. 17 тур. «Рух» (Львів) – «Десна» (Чернігів) 3:0 (2:0).

5 березня 2021 року. Винники,  НТБ «Рух». Без глядачів.

Голи: Карабін,10, 25, Лях, 49.

Попередження: Веремієнко, 42.

«Рух» U-21 (Львів): Бабічин, Харжевський, Веремієнко, Холод, Лях (Дорош, 62), Сич (Дуда, 46), Рудюк, Карабін (Петрук, 52), Руніч, Абдіхоліков (Добрянський, 76), Вівдич.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини