ЛЯХ І СИЧ ЗІГРАЛИ ЗА УКРАЇНСЬКУ МОЛОДІЖКУ В НІЧИЙНОМУ СПАРИНГУ З ІРЛАНДІЄЮ

Молодіжна збірна України, яка готується до фінальної частини Євро-2023 (U-21), зіграла внічию (2:2) у товариському матчі з однолітками з Ірландії. Олексій Сич провів на полі 65 хвилин, Ростислав Лях вийшов на заміну в другому таймі.

 

 

Футболіст «Кортрейка» Олексій Сич, який виступає за бельгійський клуб на правах оренди з львівського «Руху», вийшов у стартовому складі, на 66-ій хвилині його замінив Брагару з «Чорноморця». «Рухівець» Ростислав Лях узяв участь у грі з-під заміни теж на 66-ій хвилині, з’явившись на полі замість «динамівця» Вівчаренка.

Спаринг відбувся в Австрії, де підопічні Руслана Ротаня готуються до фінальної частини Євро-2023. «Синьо-жовті» двічі вели в рахунку, але ірландці вирівнювали становище.

На 17-ій хвилині Бондаренко реалізував пенальті, який заробив Кащук. Проте в компенсований до першого тайму час ірландці відігралися. На 73-ій хвилині вже Сікан теж успішно виконав 11-метровий, який сам же й заробив. Та суперникам знову вдалося зрівняти рахунок. Тож товариська гра завершилася бойовою нічиєю – 2:2.

 

 

Нагадаємо, що 13-го червня українська молодіжка провела контрольний матч із Кувейтом (U-23), в якому перемогла 2:0. Чемпіонат Європи для «синьо-жовтих» стартує у середу, 21-го червня, поєдинком проти хорватів.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини