U-21. МОЛОДІЖКА «РУХУ» РОЗГРОМИЛА «ІНГУЛЕЦЬ»

Підопічні Григорія Баранця здобули найбільшу перемогу в сезоні, розгромивши на виїзді дубль «Інгульця» з рахунком 5:1.
 


Упевнена перемога молодіжки «жовто-чорних» у першому колі над «Інгульцем» з рахунком 4:0 вселяла оптимізм у «рухівців» перед виїзним протистоянням. Також цей поєдинок мав вагоме значення для львів’ян в контексті боротьби за третю сходинку в чемпіонаті України серед команд U-21. 

Все ж початок матчу був за господарями. Вже на першій хвилині кіровоградська команда організувала для свого нападника рандеву з Віктором Бабічиним. Володимир Білоцерковець своїм шансом скористався сповна та переграв кіпера «Руху» – 1:0.

Після пропущеного м’яча підопічні Григорія Баранця активізувалися та вже за кілька хвилин створили перший небезпечний момент біля воріт «Інгульця». Дмитро Шостак пробивав з кута штрафної площі, але м’яч пролетів у лічених сантиметрах повз ворота. А ще за мить після удару зі стандарту метрів із 17-ти Володимир Рудюк влучив у поперечку. 

Старання «рухівців» втілилися у результативну дію на 12-ій хвилині. Рудюк розігнав атаку центром поля та віддав асист на Литвиненка. Іван влучно пробив у дальній кут – 1:1.

«Рухівці» продовжували гнути свою лінію і вже під завісу першого тайму подвоїли перевагу. Литвиненко підключив до атаки на лівому фланзі Ляха. Ростислав виконав простріл до центру штрафної площі на Шостака. Дмитро з лінії воротарського майданчика своїм ударом не залишив шансів кіперу «Інгульця» – 2:1.

По перерві «жовто-чорні» забили втретє. Простріл Ростислава Ляха у карному майданчику рукою зупинив захисник господарів Данііл Вапняр – безсумнівне пенальті. Вирок рефері впевнено реалізував Рудюк – 3:1.

Та це ще був не кінець гольової феєрії «Руху». На екваторі другого тайму Іван Литвиненко метрів з 20-ти наважився на дальній удар і не прогадав. М’яч залетів прямісінько під поперечку – 4:1. 
 


А масну крапку в грі вже у компенсований арбітром час поставив Ростислав Лях, який у падінні ефектно замкнув подачу Ігоря Дороша.

У підсумку, впевнена перемога молодіжки «Руху» з рахунком 5:1. 
 


Чемпіонат України. U-21. 22 тур. «Інгулець» (Петрове) – «Рух» (Львів) 1:5 (1:2).

17 квітня 2021 року. Володимирівка, стадіон ім. О. Поворознюка. Без глядачів.

Голи: Білоцерковець, 1 – Литвиненко, 12, 71, Шостак, 37, Рудюк, 55, Лях, 90+1.

Попередження: Дуда, 42, Лях, 87.

Вилучення: Яковлєв, 84 (друге попередження), Сметанін, 87 (червона картка).

«Рух» U-21 (Львів): Бабічин (К), Харжевський, Лень, Лях, Вівдич, Дуда, Литвиненко, Петрук, Рудюк (Федурко, 81), Карабін (Дорош, 88), Шостак.

 

Фото пресслужби ФК «Інгулець».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини